facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tango Tankstations

Tango Tankstations
"Tango Panningen, de slimste keuze als je moet tanken. Op onze onbemande en schone stations, kun je safe, simpel en snel, goedkoper tanken. Gewoon even pinnen, tanken en weer op weg, wel zo efficiënt en slim. En door de altijd scherpe prijzen die wij bieden maakt het tanken bij Tango de slimste keuze!"
Adres: John F. Kennedylaan 214, Panningen
Telefoonnummer: +31703152500
Stad: Panningen
Route: John F. Kennedylaan 214



op zoek naar gerelateerd: Tango Baarlo, Tankstation Sevenum, Prijzen Tango, Q8 Tango tankstations, Tango Enkhuizen prijzen, Benzineprijs Tango Dordrecht, Benzineprijs Tango Hilversum, Tango Culemborg prijzen
Recensies
Mooi groot en schoon tankstation en gratis de banden vullen met lucht. Ernaast twee wasboxen en twee stofzuiger boxen waar je kan betalen met de pin.
De korting op de benzine-prijs werkt perfect via de app
Hier hebben ze super benzine die je moet tanken in brommers en scooters. Lucht is gratis en er is een wasplaats. Zeer royaal van opzet en goed bereikbaar.
Tanken met voordelige prijzen. Gratis banden op pompen. Vaak extra korting.
Mooie wasstraat en voor €2 de gehele auto schoon en contactloos betalen.
Goed tankstation alleen al een paar keer gehad dat ik geen bonnetje krieg.
Prima Tango tankstation. Nog bestwel nieuw en alles ziet er netjes uit. Zijn ook handschoentjes aanwezig voor als je diesel gaat tanken.
Dichtbij en goedkoop tanken en je kunt er je auto uitzuigen en wassen.
Lekker snel tanken voor een redelijke prijs
Er zijn pompen goedkoper zo jammer......
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid