facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tango Tankstations

Tango Tankstations
"Tango Borger, de slimste keuze als je moet tanken. Op onze onbemande en schone stations, kun je safe, simpel en snel, goedkoper tanken. Gewoon even pinnen, tanken en weer op weg, wel zo efficiënt en slim. En door de altijd scherpe prijzen die wij bieden maakt het tanken bij Tango de slimste keuze!"
Adres: BUINERSTRAAT 8, 9531 CG Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0031-070-3152500
Stad: Borger
Route: BUINERSTRAAT 8
Postcode: 9531 CG


Recensies
Zelfbedienig tankstation met 24/7 automaat. E10 en diesel, geen E5.
Ik was daar voor de eerste keer in de wasstraat dus alles moest ik zelf ontdekken. Niemand die even hielp. Met de hulp van een andere klant is het gelukt. Slechte service!!!
De drie sterren hebben vooral te maken met de Tango app. Die niet werkte. De pomp Tango Borger is verder niets mis mee...die verdient 5 sterren. 3 sterren omdat de app een onverwachte fout aangaf en ik op dat moment niet kon tanken.
Makkelijk en goedkoop zelf tanken langs de doorgaande weg, middels betaal automaat.
Goed en centraal gelegen pompstation niet duur vergeleken bij Shell of BP
Prima pomp maar als je op maps.zoekt naar Addblue wordt deze pomp vermeld dat je er Adblue kunt tanken en dat is niet zo
Goede prijs kwaliteit verhouding. Moderne en schone installatie. Lege prullenbakken, ook wel wat waard. Geen lange wachtrij. Mooi snel tanken en weer door. Ook zit een mooie wasstraat naast het tankstation.
Sinds het een onbemand station is, is kwaliteit gekelderd!!! Shop weg. Geen 98. Enkel diesel en 95. Schandalig!! Voor deze zaken moet je dan zo'n 25 km rijden. Kan dan net zo goed sluiten.
Makkelijk, snel, goed onderhouden en mooiste moderne installatie niet duur
Goed gelegen tankstation, nette prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid