facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tango Shoes

Tango Shoes
"Danswinkel Amsterdam heeft een vaste collectie aan dans producten gericht op verschillende dansstijlen. Onze collectie loopt uiteen van Dansschoenen, Balletkleding, Danssneakers, en Salsaschoenen.Zo zorgen we ervoor dat we elke soort danser van goede spullen kunnen voorzien. Onze deskundige verkoopsters staan klaar om u te adviseren en te helpen bij de aanschaf van nieuwe dansspullen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om even binnen te lopen om rond te kijken, of om alleen langs te komen voor advies."
Adres: Buikslotermeerplein 190 1025 GA, , Amsterdam 1025 GA, NL
Telefoonnummer: 020 636 6477
Stad: Amsterdam
Route: Buikslotermeerplein 190
Huisnummer: 1025 GA,
Postcode: 1025 GA



op zoek naar gerelateerd: tango shoes sale, tango shoes bad girl, tango shoes online, tango shoes chantal, tango shoes emma, tango shoes manon tilstra, tango shoes verkooppunten, tango shoes outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taft Oscar Taft Oscar 62 meter
Leemans Schoenen Leemans Schoenen 129 meter Personeel staat in de winkel te rodellen over klanten. Ze bieden geen hulp aan of vra...
Van Haren Van Haren 141 meter
Zippy's Kinderschoenen Zippy's Kinderschoenen 3 km Onwijs leuke eigenaresse die vaak helpt. Goede kwaliteit en leuke schoenen die mooi a...
Patta Patta 4 km Meerdere schoenen terug gestuurd met Returnista, ontvangstbevestiging van Patta gehad...
Patta Patta 4 km Meerdere schoenen terug gestuurd met Returnista, ontvangstbevestiging van Patta gehad...
Madchique By Chimera Madchique By Chimera 4 km Geweldige service! Na een telefoontje van mij met een vraag over een sjaal die ik in ...
Alysa Alysa 4 km Mooie en sexy kleding en de deal is erg goed, het is de beste plek om te winkelen
Seventyfive Seventyfive 4 km Vandaag snel sneakers gekocht met mijn zoon. We waren de enige in de winkel maar er w...
Zapatitos Zapatitos 4 km
Ramona Ramona 4 km Toen ik hier was zat mijn been in het gips en kon mijn knie dus niet buigen, maar er ...
Jouw stoute schoenen Jouw stoute schoenen 4 km Jouw stoute schoenen is een heel mooi groot atelier waar je veel kunt doen met leer. ...
Recensies
In de winkel keurig geholpen, schoenen waren in de winkel niet op voorraad, maar wel in een andere winkel. Uiterlijk twee weken levertijd, dus betaald en blij. Echter na twee weken geen levering of bericht. Zelf gemaild voor een update. Tot mijn verbazing komen de schoenen pas 10 juni weer uit productie en op zijn vroegst een week later thuis bezorgd. Dit is echter na de voorstelling van onze dochter. Nu dus een probleem om elders weer te gaan passen en een nieuw paar op tijd te scoren. Enorm bedankt Danswinkel voor de loze beloften. Jullie hadden 14 dagen geleden ons moeten informeren, dat had wel zo netjes geweest!
Ik heb schoenen besteld voor mijn bruiloft. Hij was niet in mijn maat dus ze hebben ze voor me besteld. tip: check je spam mail want ze bellen niet om je te laten weten Zeer comfortabele schoenen, ik hoef ze alleen maar uit te rekken voor de grote dag. Goede ervaring. Tip 2: geen sokken doen, dat maakt een enorm verschil in de comfort, ook als het niet hygiënisch is, moet je de schoenen goed voelen.
Hartelijk dank voor de persoonlijke aandacht en de tijd die wordt genomen voor iedere cliënt. Afspraken worden ook nagekomen. Top.
Super goed geholpen, deskundig en ze nemen ruim de tijd om je te helpen. Ik heb vrij smalle voeten wat blijkbaar nogal lastig is, maar door het ruime assortiment hadden ze gelukkig wat opties. Hele gezellige en spontane meiden!
De plek als je goede op maat dansschoenen wilt vinden. Goede uitleg en gelijk gaatjes prikken voor de hak. Alleen jammer dat er niet veel keus is voor alle maten. Als het op maat gemaakt is kan je het ook niet meer terugbrengen, dus zeker weten dat het goed zit..
Flabbergasted door wat we hier hebben ervaren vandaag.. bij binnenkomst werden we niet gegroet. We kwamen hier in opdracht van iemand die hier wel heel goed geholpen is en wij wilden de bestelling komen plaatsen. Toen ik naar de juiste verkoopster wilde vragen werd ik bruut afgekapt, want mevrouw was in gesprek. Een vraag beantwoorden was blijkbaar teveel gevraagd? De dame achter de balie stond ons wel vriendelijk te woord, maar verwees ons door naar de webwinkel. We hadden toch wel een andere service verwacht van deze winkel. Ik kreeg sterk het gevoel dat wij anders behandeld werden dan andere klanten. We liepen naar buiten met een gevoel dat ons iets heel raars was overkomen, en dat lijkt me toch allerminst de bedoeling.
Super lief geholpen door echte vakmensen! Ik kom er al jaren om schoenen en kleding te halen. Vooral voor dans/musical studenten een hele fijne zaak!
Heel netjes en professioneel geholpen. Zeer goed, echt een aanrader.
We werden goed en vakkundig geholpen, gelukkig was alles wat we nodig hadden in voorraad. Met alle verschillende maatvoeringen bij danskleding en -schoenen is goed advies noodzakelijk, hier kunnen ze je goed adviseren, ook als je even belt of emailt. Fijne shopping ervaring met parkeren voor de deur.
Heel goed geholpen bij de aankoop van mijn allereerste paar dansschoenen. Ik had de schoenen online besteld. Vervolgens kon ik de schoenen in de winkel ophalen en passen. De bestelde schoenen bleken niet de juiste pasvorm te zijn voor mijn voeten. Ik mocht uit hun zeer uitgebreide collectie, verscheidene andere paren proberen en werd daarin goed geadviseerd door de verkoopster. Het paar dat ik had uitgekozen, mocht ik vrijblijvend thuis op mijn gemak nogmaals passen en evt binnen 7 dagen retourneren. Ik heb de schoenen gehouden en ze zitten heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid