facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tango Freestyle

Tango Freestyle

Info

Tango Freestyle is een initiatief van Will Vervoort.
Met tango nuevo, neotango, non-tango's en de mooiste traditionele tangomuziek.

Geschiedenis

Tango Freestyle is een initiatief van Will Vervoort die graag een ander geluid wilde laten horen in aanvulling op gangbare tangosalon en vernieuwend bezig wil zijn met Argentijnse tango dansen. Er wordt naast de andere traditionele tangosalons in de omgeving een eigen muziekstijl geboden met vooral nuevo-, neo-, pop- en nontango’s.

Tangofreestyle heeft geen zakelijke doeleinden, draagt zelf de onkosten en bestaat geheel zonder subsidies.

Er is een vaste groep enthousiaste dansers op de salons, maar iedereen is welkom. Beginnend of gevorderd uit de regio of van verre, individueel of vaste paren, je wordt door ons met belangstelling ontvangen en zowel door dames als heren uitgenodigd voor een improviserende ontmoeting in de dans.

Het mooiste van de Que Rico is de ruime sfeervolle zaal, maar zeker ook de ligging van Ravenstein te midden van diverse grote plaatsen met hun vele dansscholen en tangoscholen.
Bij Tango Freestyle komt alles samen en vormen de verschillende dansculturen en stromingen een smeltkroes van dansstijlen en leuke ontmoetingen.
Dit kenmerkt meteen ook de open en gezellige sfeer waarbij niemand als een vreemde langs de kant hoeft te blijven zitten.

Adres: Ravenstein (stad)
Stad: Ravenstein



op zoek naar gerelateerd: Tango am Zoo, Tango Frankfurt, Tangokalender Frankfurt
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tango Freestyle.

Ravenstein evenement

openingstijden, locatie, vervoer. Tango Freestyle adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tango Freestyle. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tango Freestyle delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Black Friday aanbiedingen Black Friday aanbiedingen 224 meter Alle aanbiedingen die speciaal gelden op Black Friday in Nederland.
Gezellig bij Gezellig bij 939 meter Vanaf 11 mei 2019 start een nieuw initiatief in Ravenstein! We willen zowel maandelij...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid