facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tango At The Seaside

Tango At The Seaside

Info

dancing tango at the seaside in Zandvoort aan Zee

Geschiedenis

dancing tango, meeting people and enjoying the easy life at Meijer aan Zee at the seaside in Zandvoort aan Zee

please don't announce your event on this page (only Tango at the Seaside events), or at least ask us first!
there are many other pages/groups to do so



"Latin-American beach-bar"
Adres: Strandafgang de Favauge, Paviljoen 16, 2042 TV Zandvoort
Telefoonnummer: 0610947201
Stad: Zandvoort
Route: Strandafgang de Favauge, Paviljoen 16
Postcode: 2042 TV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roze Kunstlijn Roze Kunstlijn 193 meter Galerie Passage 20, Zandvoort zie Facebook Roze Kunstlijn
Love Cirque Love Cirque 354 meter Love Cirque's mission is to put down very friendly parties with a warm, intimate and ...
Yanks Saloon Yanks Saloon 419 meter Altijd blij wanneer ik hier aankom. Zo een gezellige sfeer van vrijheid
RolandvanTetterode ART RolandvanTetterode ART 568 meter Everyday a new drawing
Bibliotheek Zuid-Kennemerland Bibliotheek Zuid-Kennemerland 685 meter Het is even wennen aan de nieuwe maatregelen mbt corona maar we zijn weer prima gesla...
MEL.K MEL.K 753 meter -Art-Design-Music-Happenings-
Marlène Sjerps Sculptures Marlène Sjerps Sculptures 769 meter Marlène Sjerps discovered her love and talent for sculpting at the end of the 1980s. ...
Bisanpa Gifts Bisanpa Gifts 774 meter textiele workshops/naailessen haaklessen, quiltlessen en leuke kado's gemaakt in ons...
4th Hokage - Minato Namikaze 波風ミナト 4th Hokage - Minato Namikaze 波風ミナト 944 meter This page is set up on 06-02-2013 by Kurama and Minato.
Beach Design Beach Design 1 km Timmerman/meubelmaker met een passie voor hout, die van zijn beroep een kunst heeft g...
The Waterfront Events The Waterfront Events 2 km George Beach Festival Sunday the 28th of June
Recensies
Was een zonnige dag met volle tafels, menukaart is leuk gevonden... Personeel is vriendelijk helaas beetje lange wachttijd voor de bestelling kwam. Heerlijke cocktails gedronken.
Vriendelijke bediening, gezellig restaurant en mooi uitzicht op de zee. Het eten is voortreffelijk! Menukaart is heel leuk gemaakt alsof je een krant leest.
Het was een mooie zonnige middag. We besloten een drankje te doen bij Mango's, buiten was het te fris binnen was het heerlijk warm en gezellig. We bestelden een biertje en een wijntje. Mijn telefoon was bijna leeg en mocht opgeladen worden. We aten nacho's uit de oven, daar hebben we enorm van genoten. Na ieder 3 drankjes en de schotel vroegen we of we de avondmaal konden nuttigen helaas waren de tafeltjes allemaal gereserveerd. Elke keer als we komen voelen we ons welkom door de sfeer en door het vriendelijke personeel.
Weekje in de Zandvoort gebleven en hier terecht gekomen aan het eind van de week. Na een lekkere maaltijd besloten om meteen te reserveren voor de dag erna voor de tapas. Ook dit is een succes geweest. De moeite waard om hier eens langs te gaan.
Mango's Beach Bar laat je de sfeer van Latijns Amerika voelen, maar dan met uitzicht op de Noordzee. Ik kom hier al jaren erg graag.
Lekker eten, veel keuze in cocktails en vriendelijke bediening. Soms ruimen ze de tafels te laat op en zit je nog een tijdje met een te volle tafel met lege borden en glazen. Verder een aanrader.
Hele gezellige beach bar met lekkere muziek...Cubaanse stijl. Vriendelijk personeel en lekker eten. Jammer dat er bij bepaalde gerechten niet standaard frietjes oid wordt geserveerd. Er zat weinig vlees aan de spareribs maar waren wel erg lekker. Dit laatste gold trouwens voor alle hoofd/nagerechten die bij ons op tafel stonden. Alles smaakte goed.
Heerlijk in het zonnetje gezeten. Personeel was voor zo een groot terras ook goed oplettend en snel. En natuurlijk lekker gegeten en gedronken.
Gezellige strandtent. Grote variatie aan drankjes en het eten is ook goed. Vooral de scampi's zijn heel erg lekker.
Gezellig en lekker druk. Heerlijk terras, fijne drankjes en vriendelijke bediening. We hadden wat lekkere tapas besteld, mooie prijs voor de grootte van de porties. Iets minder was de quesadilla, dat was letterlijk een plak kaas met een schijf tomaat op een tortilla die minder dan een halve minuut verwarmd was. Maar hé, het was een mooie dag dus ach.... We komen zeker een keer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid