facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tanger Advocaten N.V.

Info

Tanger Advocaten is al 45 jaar een toonaangevend advocatenkantoor, met kantoren in Alkmaar, Haarlem, Velsen-Zuid en Heemskerk.

Geschiedenis

Waarom kiezen ondernemers, instellingen en particulieren voor Tanger Advocaten?

1.Onze advocaten begrijpen wat de klant wil.
Een oplossing en het liefst zo snel mogelijk.
Korte, snelle adviezen zijn voor onze vaste klanten gratis.
De advocaat is goed bereikbaar en heeft 2 plaatsvervangers.
Duidelijke taal, geen jargon.

2.Tanger Advocaten is een Full Service advocatenkantoor met maar liefst 10 specialisaties gevestigd op 3 strategische locaties in Noord-Holland.

3.Al onze ervaren advocaten hebben één of meer specialisatie-opleidingen gevolgd.
Wij hebben als één van de weinige advocatenkantoren een kwaliteit management-systeem dat ISO gecertificeerd is. Onze advocaten hebben via internet toegang tot de collecties van de juridische uitgevers.

4.Het kantoor heeft een evenwichtige samenstelling van gespecialiseerde advocaten, advocaten algemene praktijk en para-legals.
De zaken worden afhankelijk van de aard en het belang van de zaak behandeld door degene die dat uit het oogpunt van (kosten)efficiency het meest voordelig kan doen.
Dat gebeurt altijd in samenspraak met onze specialisten, zodat aan kwaliteit geen enkele concessie wordt gedaan.

Service en kwaliteit is onze reclame!

Adres: Velserbeek 1, 1981 LA Velsen-Zuid
Telefoonnummer: Telefoon 0255-547800
Stad: Velsen-Zuid
Route: Velserbeek 1
Postcode: 1981 LA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tanger Advocaten Haarlem, Boddaert Advocaten, Advocaat Haarlem familierecht, Mr ag Moeijes, Advocaten uurtarief, Kwaliteit advocatenkantoor, Advocaat Nieuwenhuis, Tanger Advocaten reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LatinVillage Festival LatinVillage Festival 4 km A Venue Events organiseert het LatinVillage Festival en EastVille Festival.
Recensies
Beste Lotte Castelijns, Wat een geweldig advocaat ben je. Ik zou je bij iedereen aanraden die rechtshulp nodig heeft op gebied van echtscheiding. Je hebt het geweldig gedaan ook dank aan je collega Inga. Super blij met de uitslag van de rechtbank. Geweldig hoe je dit hebt weten te winnen. Chapeau!! Vriendelijke groet, Erika
Zag er knus uit, alleen automaat werkte slecht
ach, advokaten zijn ook prima mebseb
Prachtig huis ineen sc hitterend park
Ik mag mijn verhaal doen in de rechtbank. Daarbij zou ik de kwestie van deze advocatenkantoor terspraken brengen. In 2018. Had ik betreffende advocatenkantoor om mijn bij te staan. Echter heeft deze naar eigen behoeften in de zaak waar ik in zat. De sietuatie waar ik in zit is te danken aan derden die hun werk niet uitoefenen. Maar eigen behoefeten. Door verrijking. Contract laten tekenen zonder inhoud wat er besproken is op kantoor. Vervolgens met eigen invulling te komen. En dat in rekening te willen brengen. Bij de cliënt. Dit is bij de deken van advocaten geverifieerd. Omdat derden hun werk niet uitoefenen. Waarvoor zu bedoeld zijn. Mag ik mijn verhaal doen. Daarbij zou indeze kwestie die Media ten horen geven. En aanwezig te zijn in de rechtbank. T. Uriot
Vertaald door Google Ik kan niets vertellen over de juridische dienst, maar de omgeving is uitstekend. Echt een leuke plek om een ​​wandeling te maken of een lichte picknick op de bank. Je vindt er veel watervogels, papegaaien in kooien, er is zelfs een mini-dierentuin waar je wat dieren kunt aaien : Origineel I can't tell nothing about the law service but surrounding is outstanding. Really nice place to have a walk or light picnic on bench. You can find there a lot of water birds, parrots in cages, even there is a mini zoo where you can pet some animals:
Vertaald door Google OK Origineel Ok
Vertaald door Google Dit zijn pestadvocaten die hun toevlucht nemen tot godslastering en intimidatie om geschillen op te lossen. Advies, blijf uit de buurt van hen. Origineel This are bully lawyers that resort to profanity and harassment to resolve disputes. Piece of advice stir clear of them.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid