facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TandZuiver

TandZuiver

Info

Tandartspraktijk Tandzuiver, zuiver tandheelkunde

Geschiedenis

Welkom bij TandZuiver, de praktijk waar u en uw mondgezondheid centraal staan.

Ons team bestaat uit jonge gemotiveerde tandartsen, mondhygiënistes, preventieassistentes en assistentes. Allen met het doel om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij bieden u tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Het behandelen van kinderen behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Bij TandZuiver stellen we graag samen met u een zorgplan op. Uw zorgplan, uitgelegd in begrijpelijke taal en passend bij uw behoeftes en budget. Ons doel is om samen met u te werken naar een stabiele gebitssituatie. Hierbij richten wij ons niet alleen op problemen met tanden en kiezen, maar ook op het tandvlees.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

TandZuiver staat voor u klaar!



"Bij tandartspraktijk TandZuiver in Heemstede nemen we de tijd om u uitleg te geven over de behandeling. In onze moderne praktijk met meerdere specialisten bieden we alle mondzorg om uw gebit schoon en gezond te houden."
Adres: Händellaan 2A, 2102 CW Heemstede
Telefoonnummer: 023 5361253
Stad: Heemstede
Route: Händellaan 2A
Postcode: 2102 CW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Vaandrager, Tanden bleken Heemstede, Orthodontie Kennemerland, Tandheelkundig Centrum Haarlem, Angst tandarts Haarlem, Tandarts controle verplicht, Mondhygiënist Haarlem, Tandartscontrole
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TandZuiver TandZuiver 5 meter Onprofessioneel, slecht en geen empathie of vriendelijkheid te bekennen. Wil je als e...
Zuiver Endo  Verwijspraktijk voor Endodontologie Zuiver Endo Verwijspraktijk voor Endodontol... 13 meter ZuiverEndo voert endodontische behandelingen uit op verwijzing. Dit zijn alle behande...
Tandartsen aan de Herenweg Tandartsen aan de Herenweg 1 km Kliniek voor tandheelkunde, tandprothetiek, implantologie, orthodontie en mond-/kaak-...
Hennink tandartsen Hennink tandartsen 2 km Mijn kinderen vinden het leuk om naar de tandarts te gaan. Pieter heeft het jaren gel...
Recensies
Tandarts heeft mijn probleem met de wortelkanaalbehandeling goed opgelost. Intern mag er nog wel wat worden verbeterd: een belangrijke foto die ik vooraf naar de receptie had doorgestuurd bleek niet in mijn dossier te zitten. Terwijl ik wel een bevestiging had ontvangen dat de foto zou worden toegevoegd.
Nog nooit zo een fijne vrouw gehad zo jammer dat ze specialist is en ik niet bij haar kan als normale tandarts. De behandeling was helemaal goed verlopen en nog nooit zo goed behandeld. Hield samen met haar assistente 100% rekening met mijn angste en wensen. Echt beste vrouw ever!
Een mooi lopende machine noem ik het leuke groep mensen, vooral mijn tandarts, heb hem al jaren, zeer vriendelijke tandarts, alsof ik er bijna elke dag kom .. voel mij erg op mijn gemak . En je afspraak/ tijd, loopt nooit uit is mijn ervaring .
Wij zijn patiënt hij Maurits vanaf de oprichting van de praktijk, altijd naar volle tevredenheid. Hij communiceert helder voor hij handelt en dat stelt ons altijd op ons gemak. Hij voorkomt liever dan hij geneest en monitort onze gebitten met foto’s geregeld bij twijfel. Ook de kinderen zijn erg op hun gemak bij hem. Laats trok hij een kies bij mij onze zoon, het was zo’n samen proces van hun, dat de kies er al uit was voor hij het merkte. Geen angsten of wanen, maar kalmte en rust als we aan de beurt zijn.
Een zeer prettige praktijk en mijn ervaring met de tandarts en ook zijn assistentes zijn zeer positief en altijd met welgemeende interesses.
Ik heb nog nooit een recensie geschreven. Maar deze tandarts verdiend 5 sterren. Keurig geholpen. Ik kon snel geholpen worden met een ontsteking. Dank jullie wel
Ik word serieus genomen, en Niels neemt de tijd voor me.Verder is hij zeer vak bekwaam! Ben erg blij met hem.
Zeer tevreden met onze tandarts Niels. Altijd vriendelijk en eerlijk.
Ieder bezoek ben ik onder de indruk van de service, professionaliteit en goede zorgen. Er was een stuk tand afgebroken en ik kon meteen terecht. En bij binnenkomst altijd een glimlach. Hartelijk dank tandzuiver!
Ik heb Jaap Kuijer ervaren als een zeer professionele tandarts. Mijn gebit is ongelooflijk mooi hersteld. Dank daarvoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid