facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandzorg Purmerend

Info

Tandzorg Purmerend is een moderne en professionele praktijk waar we graag werk maken van jouw gebit. Zo houden we je tanden en kiezen gezond en sterk zodat problemen en behandelingen kunnen worden voorkomen.



"De tandartsen van Tandzorg Purmerend voeren tandheelkundige behandelingen uit bij angstige patiënten, ouderen, volwassenen en kinderen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen."
Adres: Botterstraat 159, 1443 GL Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31299439229
Stad: Purmer
Route: Botterstraat 159
Postcode: 1443 GL



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Purmerend, Tandarts Overlander
Recensies
Normaal schrijf ik nooit een recensie, maar voor deze praktijk vind ik het zeker waard. Na helaas een wat minderen ervaring bij een anderen tandarts bij Tandzorg Purmerend terecht gekomen. Al vanaf het kennismakingsgesprek, zo fijn geholpen! Nu al een paar keer langs geweest voor zowel een reiniging als controle als behandeling, maar kan niks anders zeggen dan dat het stuk voor stuk hele vriendelijke mensen zijn, die je fijn helpen en vooral ook goed vertellen wat ze doen. Ik zou geen anderen tandarts meer willen, en raad Tandzorg Purmerend iedereen aan!
Ontzettend fijne moderne en frisse praktijk met een vriendelijk ontvangst. Transparante "offerte" voor behandeling plaatsvond. Zorgvuldige en professionele behandeling door Jeroen en Kim, alles wordt uitgebreid toegelicht waardoor je compleet relaxed in de stoel ligt. In twee dagen drie vullingen gekregen advies: ga regelmatig naar de tandarts en niet om de 7 jaar, zowel tijdens behandeling als in de dagen er na geen last/pijn. Nu ook met een "spoed"geval kon ik de dag zelf nog langskomen en nam Jeroen de tijd voor me om alle mogelijkheden toe te lichten, waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken. Kortom: een absolute aanrader. Ook voor mensen die al een tijdje niet naar de tandarts zijn geweest of angstig zijn.
Wij komen al jaren bij Tandzorg Purmerend. Bij tandarts Jeroen Daems en zijn team heerst altijd een goede sfeer. Door het uitleggen van de behandelingen voelen wij ons elke keer op ons gemak. Tandzorg Purmerend is een absolute aanrader!!!
Heel aardige en bekwame tandarts. Alle medewerkers zijn erg aardig en stellen je op je gemak. Ze leggen alles goed uit. Ook gaan ze goed met kleine kinderen om, nemen de tijd en stellen ze gerust. De praktijk ziet er ook mooi, modern en schoon uit.
Drie weken geleden geweest na goede verhalen te hebben gehoord. Behandelplan opgesteld door tandarts na röntgenfoto's en inspectie. Kreeg een behandelplan van 1400+ euro voorgeschoteld. Ik vertrouwde dit niet helemaal en terug naar mijn oude tandarts gegaan voor een second opinion. Conclusie; ik ben nu voor €300,- klaar bij mijn 'oude' tandarts, in plaats van bovengenoemd bedrag. Zeer vriendelijke mensen, vandaar geen 1 ster, maar een ongelofelijk rare prijsbegroting. Vraag vooral ergens een second opinion aan, het scheelt mij ruim 1000 euro.
De praktijk ziet er fraai uit en de apparatuur is gloednieuw. Personeel is vriendelijk en deskundig! Ondanks dat ik niet graag naar de tandarts ga, ging ik als heel tevreden patiënt weer naar huis
Ik woon pas in Purmerend, door de reviews van bestaande klanten. Heb ik mij hier ingeschreven. Ik ben meer dan tevreden. Lieve zorgzame tandarts, geeft goed aan wat hij gaat doen tijdens een behandeling. Nette mooie praktijk ook
Wat een lieve meiden en wat een perfectionisme! Ze stellen je echt gerust en letten op alle details bij de afwerking. Ik ben ook compleet van mijn angsten af! Ging vandaag met een extra brede lach weer weg!
Ik ben overgestapt naar Tandzorg Purmerend omdat ik na vele jaren niet tevreden meer was over mijn eigen tandarts. Als er 6 sterren waren had ik deze gegeven! Alles klopt bij Tandzorg Purmerend.
Vandaag voor het eerst geholpen bij tandzorg Purmerend. Ik was doodsbang, maar wat een lieve en vriendelijke mensen. Ben zeer goed geholpen en hebben mij erg gerust gesteld. Ik raad deze tandarts en mondhygiënisten aan iedereen ten volste aan!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid