facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandzorg Heiloo

Tandzorg Heiloo

Geschiedenis

Tandzorg Heiloo in Heiloo biedt u een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan en bij specifieke aandachtspunten kunnen wij u doorverwijzen naar een van de vertrouwde specialisten met wie wij samenwerken. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht en vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!



"Tandzorg Heiloo biedt u een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan en bij specifieke aandachtspunten kunnen wij u doorverwijzen naar een van de vertrouwde specialisten met wie wij samenwerken. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht en vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!"
Adres: De Strandwal 22g, 1851 VM Heiloo
Telefoonnummer: +31725331995
Stad: Heiloo
Route: De Strandwal 22g
Postcode: 1851 VM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandzorg Heiloo Reviews, Tandarts Heiloo, Gheed Shakir, Tandarts Alkmaar, Weekend tandarts Heiloo, Tandzorg Groep, Strandwal Heiloo, Mondhygiënist Heiloo
Recensies
Vinden het niet nodig om tussendoor schone handschoenen aan te trekken, waardoor je de tandpasta smaak van de vorige patiënt nog kunt proeven. Ze houden zich bovendien niet aan afspraken en geven er de voorkeur aan om daarover maar een potje te liegen. Vooral dat laatste vind ik heel erg, je moet een tandarts toch zeker kunnen vertrouwen. Ten slotte ben ik er niet geholpen aan mijn ontstoken gebit, terwijl ik flink pijn had. Een geluk bij een ongeluk overigens, want ik heb nu een tandarts waar ik super tevreden over ben, die al mijn tanden heeft weten te redden. Als het aan Tandzorg Heiloo had gelegen waren die geëxtraheerd en had ik een kunstgebit gekregen.
Recent mijn eerste bezoek gehad Vorige tandarts hield geen rekening met mijn persoon. Ik moet zeggen: helemaal tevreden! Ik werd vriendelijk ontvangen, de tandarts Kaylee is vakkundig, er wordt duidelijk verteld wat er gedaan dient te worden aan het gebit en met eventuele persoonlijke omstandigheden en/of het maken van afspraken werd ook rekening gehouden. Top! René S.
ik ben er nu een jaar "patient" en ben zeer tevreden over de manier waarop je behandelt wordt. Zowel in de aanloop naar de afspraak mail met "je kunt weer een controle afspreken" als de behandelingen zelf. Overleg over behandelingen waarbij de wens van de patient centraal staat.
Ben zeer tevreden over mijn tandarts en degene daarvoor en daarvoor.
Wat een geweldige service, 's avonds valt de vulling uit mijn kies waarbij bovendien een stukje van die kies afbreekt, de volgende ochtend bel ik de praktijk, om 1 uur kan ik al terecht terwijl ik nog niet eens was ingeschreven als patiënt! bij een voortreffelijke tandarts en zijn assistente en om 2 uur ben ik weer thuis met een gloednieuwe vulling. En de kies kauwt zoals hij al jarenlang niet meer heeft gekauwd!
Gisteren weer met de hele familie bij tandarts Karin geweest! Wat is zij goed, zeg! Tijdens deze controle wordt je gebit ook nog gereinigd en gepolijst! Neemt uitgebreid de tijd, is erg kundig en een bezoek is super gezellig en heerlijk ontspannen. Dus ideaal voor angsthazen en aan te raden voor kinderen!
Ik maak een afspraak met Tandzorg heiloo 3 weken van te voren, als een nieuwe patient, en op de dag van de afspraak wordt ik gebeld met de mededeling dat ze het 'te druk' hebben om mij te behandelen!!! Schande, stijlloos, super knullig en onprofessioneel. GA NOOIT NAAR DEZE TANDARTS.
Super geholpen door de tandartsen. Mijn eigen tandarts Laia was op vakantie en werd heel fijn geholpen door Deiny. Het zijn hele lieve dames. Zeker een aanrader en zal er ook nog vele jaren blijven.
Heb vet Kiespijn kon pas nas na een week terecht en heb me uiteindelijk niet laten helpen door tandarts Bos .
Het centrum is schoon, netjes en rustig, ze bieden tandheelkundige diensten in de beste staat en ze zijn goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid