facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandstad

Tandstad
"In gebouw Tandstad zijn diverse tandheelkundige disciplines gehuisvest. Ieder zelfstandig maar indien gewenst elkaar aanvullend, consulterend en adviserend.Tandstad is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende, moderne praktijk waar onze patiënten zich graag laten behandelen."
Adres: Randstad 2175 , Almere Stad 1314 BJ, NL
Telefoonnummer: 036 530 0880
Stad: Almere Stad
Route: Randstad 2175
Postcode: 1314 BJ


Openingstijden

Maandag: 08:30-20:00
Dinsdag: 08:30-17:00
Woensdag: 08:30-17:00
Donderdag: 08:30-17:00
Vrijdag: 08:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: tandstad afspraak maken, tandstad almere review, tandstad almere mondhygieniste, tandarts almere, tandstad almere contact, tandarts almere stad, tandstad almere inschrijven, parodontoloog lelystad
Recensies
Ik ben sinds een jaar ongeveer klant bij Tandstad op advies van mijn vorige tandarts die met pension is gegaan. Nog geen dag spijt gehad voor deze keuze, Nu heb ik het geluk dat bij mij zelden iets moest gebeuren dus ik heb de hele ontwikkeling niet zo mee gekregen maar het voelt dat de producten/machines die daar gebruikt worden state of the art zijn. Ook beide tandartsen die ik zover hem mogen bezoeken, duidelijk in de communicatie, pro actief in mijn geval wat dit over 3, 5 of 10 jaar kan betekenen en wat nu of dan eventeel de mogelijkheden zijn. Ook ben ik toen meteen van mondhygienist gewisseld, 2 "routine bezoekjes" tot zover en daar geld het zelfde voor, informatief, pro actieve uitleg en voorzover ik dit als "niet-tand-geleerde" kan beoordelen is al het "onderhoud-werk" van een ieder waar ik ben geweest tot in de puntjes goed uitgevoerd.
Tandstad Tandarts A Salem,Erg onvriendelijk, geen menselijke maat, afspraken worden verzet na zelf gemaakt door tandarts, zelf de tandarts moeten vertellen dat ze nog een spalk terug moet plaatsen.
Fijne en moderne praktijk. Patiënt gericht. Als angstige patiënt word ik altijd gerustgesteld en wordt er naar me geluisterd!
Deze tandartspraktijk laat iemand met een serieuze pijnklacht twee weken ! wachten op een afspraak. "U slikt maar pijnstillers" wordt er doodleuk gezegd. Er is veel keus qua tandartsen in Almere, dus deze zou ik vermijden! Het ging niet om mij maar om mijn vriend, hij was gewoon ingeschreven. Dezelfde dag langskomen was sowieso nooit mogelijk! Hij is schandalig behandeld en nu uiteraard geen klant meer.
Nare ervaringen hier gehad. Er worden behandeligen uitgevoerd zonder duidelijk te overleggen. Er valt nog een grote winst te behalen op gebied van preventie. Na jaren ! daar onder behandeling te zijn geweest elke keer een behandeling gehad. Wegens verhuizing een nieuwe tandarts gezocht en nu gaat het heel goed met de juiste adviezen. Achteraf had ik liever kritischer gezocht naar een goede tandartspraktijk.
Hele fijne praktijk! Veel kennis in huis, tandartsen zijn kundig, betrouwbaar en eerlijk. Ook altijd aardige en behulpzame mensen aan de balie.
In het gebouw tandstad zitten niet alleen onze tandarts maar ook nog enkele andere tandartsen, mondhygienisten, tandtechnici en een parodontoloog. Er zijn voor de diverse praktijken een gemeenschappelijke wachtruimte welke voorzien is van een leestafel met actuele lectuur, een tv met kinderfilms en gratis wifi. In de zomer wordt gebruik gemaakt van de airco. Parkeren op eigen terrein of aan de openbare weg. Gratis parkeren in blauwe zone met parkeerschijf. Over onze eigen tandarts Hans Roseboom niet dan lof. Vakkundig en heel goed met kinderen. Kent zijn patienten nog bij naam en toont welgemeende interesse. Krijgt zeker het predikaat meest gezellige tandarts van Almere.
De dame achter de balie is een aanfluiting voor de tandartspraktijk, zeer onvriendelijk en onproffesioneel. Het boeit haar allemaal niet, zijn haar eigen woorden.
Fijne sfeer en goede tandarts!
Arne Bogaard is a great dentist
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid