facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandprothetische Praktijk Zwijndrecht

Tandprothetische Praktijk Zwijndrecht

Info

Tandprothetische Praktijk Zwijndrecht de KUNSTGEBITTEN specialist KLIKGEBITTEN, frames en kunstgebit reparaties.



"Tandprothetische Praktijk Zwijndrecht verstrekt u de beste zorg en kwaliteit voor uw gebitsprothese. Onze praktijk richt zich op persoonlijke één-op-één zorg, met als doel een unieke gebitsprothese voor u te creëren. Daarbij kijken wij naar de volgende punten: persoonlijke wensen, functionaliteit en esthetiek. Ook kunt u bij ons terecht voor uw kunstgebit reparaties in onze eigen tandtechnisch laboratorium. Onze focus ligt op hoogwaardige oplossingen voor uw gebitsproblemen.Wij bieden een breed scala aan producten en diensten zoals: Gratis consult Klikgebit implantaatgedragen prothese Volledige boven- en /of onderprothese Kunstgebit reparaties Immediaatprothese noodgebit Partiele of frame prothese"
Adres:
Telefoonnummer: +31 78 204 9144
Stad: Zwijndrecht


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kunstgebit reparatie Zwijndrecht, Tandarts Zwijndrecht, Kunstgebit reparatie Dordrecht, Van der Male Tandprothetiek, Tandtechnicus Dordrecht, Hoe lang moet je een noodgebit dragen, Kunst voor gebit tandtechniek & tandprothetiek, Kunstgebit lijmen met secondelijm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mr. James Mr. James 830 meter Mr. James
Schouwenburg Fysiotherapie Schouwenburg Fysiotherapie 2 km Uitstekend geholpen door Niek Flore, neemt de tijd voor zeer heldere uitleg, beantwoo...
Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht 3 km Hele fijne verloskundige praktijk en ook fijn dat hier de 20 weken echo gedaan kan wo...
Recensies
Na 1,5 jaar een gat in de bovenplaat gesleten met als gevolg etensresten tussen gehemelte en gebit, dat kwam door veel pepermunt eten was de diagnose, ja mijn laatste pepermuntje was 67 jaar geleden van mijn oma in de kerk gekregen, ik heb geen zin in een discussie kon niet wachten op een reparatie maar tegen eind van de dag opgehaald, was schijnbaar geen garantie kreeg een mooie rekening na betalen 2 dagen later nog eens een rekening al met al zijn we nu 1 maand verder en het gaatje is weer terug, dus al met al hele aardige mensen waar ik dus niets aan hebt. Sinds 56 jaar regelmatig mijn gebit vernieuwd maar nog nooit een slijtgaatje in gehad.
Tandtechnicus Stefan van de Tandprothesische Praktijk Zwijndrecht heeft mij een nieuwe boven prothese aangemeten. Een aantal malen heeft hij een afdruk gemaakt en deze iedere keer aangepast. Het duurde een aantal weken, maar dan heb je ook wat. Een perfect boven gebit dat zit als een huis. Ik kan, na een half jaar noodgebit, praktisch alles eten zonder mijn gebit vast te lijmen. Dus alle lof voor zijn deskundigheid.
Het is al weer een jaar geleden dat ik voor het eerst binnenkwam voor het laten maken van een klikgebit. Voor mij een totaal nieuwe ervaring en hetgeen mij werd verteld is ook voor 100% uitgekomen. Mijn overstap naar een klikgebit had ik al jaren eerder moeten doen. Uiterst vriendelijke mensen met echt kennis van zaken. Kortom: ik ben zeer tevreden en zal ook zeker terugkomen. Een echte aanrader!!!
Het is erg fijn om met Stefan samen te werken. Samen met zijn compagnon, Miro hebben zij hun zaken goed op orde. Ze hebben een duidelijke visie hoe ze mensen kunnen en willen helpen. De communicatie is fijn en er zijn korte lijnen.
Ik ben via internet terecht gekomen bij Stefan, en heb geen moment spijt gehad dat ik voor deze Tandtechnicus ben gegaan! Ik ben zo ontzettend goed en vriendelijk en menselijk geholpen, daar kunnen veel praktijken nog wat van leren. Ik voel me niet heel snel op mijn gemak bij iemand. Maar hier kom je binnen in een warm bad. Stefan is een hartelijke jongeman met zijn hart op de goede plaats. En zo'n liefde voor zijn vak, neemt alle tijd voor je, zowel voor de behandeling als uitgebreide uitleg. Ik ben meer dan tevreden. En zal hem zeker aanbevelen. Zo ook de collega's die je altijd vriendelijk ontvangen en een kopje koffie warm staat. Een top team! Dank voor alles! Ik loop weer rond met een stralende lach! Groet Natascha Terlouw
Wat een fantastisch team! Ontzettend vriendelijke mensen, een goed luisterende Stefan. Een duidelijke uitleg wat ze gaan doen, Stefan verteld en laat zien hoe het gaat worden. En dan het eind resultaat Fantastisch! wat een mooi resultaat. Een compliment zeker waard. Bedankt Stefan en collega’s. Ik kan TANDPROTHETISCHE PRAKTIJK ZWIJNDRECHT VAN harte aanbevelen.
Na een aantal jaren, pijn en ellende van de een naar de ander, terecht gekomen bij deze praktijk. Stefan en zijn team zijn vriendelijke, kundige vakmensen! Zij maken het verschil tussen massa productie en vakmanschap, talent, vertrouwen en klantvriendelijkheid. Hier staat de klant nog centraal. Alles netjes via de verzekering geregeld, je hebt geen omkijken naar de vergoedingen en kosten. Er wordt gewerkt met duurzame materialen en alles wordt door het team zelf met de hand gemaakt. kortom een aanrader voor iedereen! De Hammondprijs is dan ook dik verdiend.
Bij het team van Stefan terechtgekomen nadat ik zeer slechte ervaringen had met mijn eerste noodgebit die ik bij een andere tandarts had laten aanmeten.Direct bij de intake werd mij duidelijk gemaakt dat het wel goed zou komen, met het oude noodgebit kon Stefan niets meer doen en er zou een nieuw gebit aangemeten worden. Diverse afspraken gehad waar de beet en de pasvorm nauwkeurig opgemeten werd. Resultaat was boven verwachting en nazorg is uitstekend. De afhandeling met de zorgverzekeraar is door Stefan zeer netjes opgelost. Niets dan lof voor Stefan en zijn team. Voor een ieder met problemen met zijn prothese of een nieuw kunstgebit moet u absoluut een afspraak bij Stefan maken.
Wat ben ik blij dat ik de oproep op facebook zag. Gebeld en afspraak gemaakt en wat ben ik blij. Na een rot ervaring bij deze praktijk gekomen en wordt uitstekend geholpen. Hier wordt je als patiënt maar zeker als mens gezien. Vriendelijk en respectvol personeel die hun vak verstaan. Eerlijk en oprecht steunen ze je in het gehele project. Er wordt met je overlegd en gekeken wat haalbaar is. Tevens hebben ze een goede samenwerking met tandheelkundig praktijk zodat je niet alles 3x hoef te vertellen. Stefan en collega's bedankt voor de goede service en het vertrouwen dat jullie bij mij hebben terug gebracht. Jullie zijn toppers.
Een aantal jaren geleden kreeg ik bij een andere tandarts mijn eerste prothese. Na een half jaar ging ik terug, mijn bovengebit klapperde en mijn ondergebit bleef hangen in alles wat iets te hard was. Toen ik met deze klacht terug ging werd mij verteld dat ik daar aan moest wennen. Na een aantal jaren emmeren zag ik de advertentie van deze praktijk, daar een afspraak gemaakt en daar ging een wereld voor mij open. Er wordt tijd voor je genomen, geen wachtende mensen voor je, alles wordt uit gelegd o.a. dat een prothese wel degelijk goed moet blijven zitten en het hoe en waarom. Na 6 weken heb ik nu mijn nwe prothese, ik kan eten wat ik wil, geen dozijnen met kleefpasta meer nodig, en geen enkele pijn. Mocht u een nieuwe prothese overwegen, maak hier dan een afspraak, ik kan met volle overtuiging zeggen dat deze praktijk een medaille voor service en kwaliteit verdient!!!! Als ik 10 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid