facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt

Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt

Info

Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt is gevestigd in Deurne en gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle soorten gebitsprotheses.

Geschiedenis

Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt is gevestigd in de Walsberg in Deurne en gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle soorten uitneembare gebitsprotheses.

Bij Tandprothetische Praktijk van den Eerenbeemt kunt u niet alleen terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke, maar ook voor vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses bent u van harte welkom in onze praktijk.



"De praktijk waar u centraal staatTandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt is gevestigd in de Walsberg in Deurne en gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle soorten uitneembare gebitsprotheses.Bij Tandprothetische Praktijk van den Eerenbeemt kunt u niet alleen terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke, maar ook voor vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses bent u van harte welkom in onze praktijk.U heeft geen doorverwijzing nodig van tandarts of andere specialist om bij ons terecht te kunnen."
Adres:
Telefoonnummer: 0647022197
Stad: Deurne


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Bossers Tandartsenpraktijk Bossers 2 km Al jaren zeer tevreden klant bij Tandarts Bossers. Wij zijn bij de heer Bossers onder...
Tandpreventiepraktijk Deurne Tandpreventiepraktijk Deurne 2 km Fijne praktijk, vriendelijke ontvangst. Alles gebeurd in overleg.
Recensies
Vaktechnisch erg goed, zéér vriendelijk, en uitermate service gericht. Inmiddels meerdere bekenden er naar toe geadviseerd, allen zijn erg tevreden. Echte aanrader...
Zeer persoonlijk contact, eerlijk en goed advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid