facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandprothetische praktijk Femke Grashuis

Info

Tandprothetische praktijk Femke Grashuis is al ruim 22 jaar gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten/gebitsprotheses. Wij maken deze volledig in eigen beheer in onze praktijk in Uithoorn (gevestigd aan de Gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn).

Adres: Koningin Máximalaan 30 M, 1421LC Uithoorn
Telefoonnummer: 0297530300
Stad: Uithoorn
Route: Koningin Máximalaan 30 M
Postcode: 1421LC


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 16:30
Dinsdag: 08:45 - 16:30
Woensdag: 08:45 - 16:30
Donderdag: 08:45 - 16:30
Vrijdag: 08:45 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30
Zondag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Kunstgebit Alphen aan den Rijn, Tandprotheticus Hoofddorp, Wat kost een immediaatprothese, Frame prothese onderkaak kosten, Gehemelte vrije prothese kosten, Zelf kunstgebit repareren, Partieel klikgebit, Spoedreparatie kunstgebit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gezondheidscentrum De Waterlinie Gezondheidscentrum De Waterlinie 3 meter Wat een stelletje stumpers, veel te laat naar bed gegaan zeker.
Bonny's Beauty Bonny's Beauty 945 meter Heerlijk om echt te ontspannen, en even geen stress. "Me-moment"
Recensies
Mijn ervaring is op dit moment prima, snelle en correcte behandeling en goede controle. Staat bij mond problemen direct klaar.
Fantastisch en zeer deskundig geholpen,kan haar iedereen aanbevelen.
Je wordt zeer goed geholpen en nemen rustig de tijd voor je.
Voor het eerst in mijn kunstgebit-carrière dat ik een gebit kreeg dat in één keer goed zat. Pluim!
Goede service, goede producten, en staan altijd voor je klaar!
Mijn vrouw en ik komen nu ongeveer anderhalf jaar bij Femke, en we zijn er zeer tevreden over. Ze is zeer deskundig en levert mooi werk. Ook de nazorg ivm het bijstellen van het gebit, is prima.Als we bellen kan ze altijd binnen 1 à 2 dagen een afspraakje inplannen. Kortom: top!
Fantastisch mooi gebit gekregen. Ben er ontzettend blij mee. Heel fijn geholpen door Femke. Ik raad het iedereen aan.
wij hebben zeer goede ervaring met Femke, met prothese klachten kan je haar altijd bellen en kan je gelijk bij haar terecht. een top vrouw!
Ik ben zeer tevreden over de behandeling, Femke regelde alles en als er wat was kon ik dezelfde dag nog terecht. Ik heb nog nooit een gebit/ inplantaat gehad die zo goed zat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid