facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandprotetische praktijk Dedemsvaart

Tandprotetische praktijk Dedemsvaart

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van (implantaat gedragen) uitneembare prothetische voorzieningen. Oftewel kunstgebitten van alle soorten.

Geschiedenis

Praktijk met aandacht en tijd voor de patiënt. Er is een korte lijn bij het aanmeten en vervaardiging van het techniekwerk, alles blijft in eigen huis. Wij verrichten eventueel behandeling aan huis of op locatie. Reparaties voor 14:00 gebracht en rebasingen dezelfde dag terug bij patiënt. Wij doen kosteloos vrijblijvende controle van de prothese ouder dan 5 jr, beoordeling op randlengte en pasvorm, slijtage van de kiezen, de beethoogte en het aangezicht. Regelmatig buiten openingstijden aanwezig!



"Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en aanpassen van alle voorkomende kunstgebitten. Ook voor aanpassingen en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Bel voor een vrijblijvende afspraak voor beoordeling van uw kunstgebit. Wij zijn gecontracteerd met de meeste zorgverzekeraars. Wij besteden veel tijd en aandacht aan uw kunstgebit, indien noodzakelijk doen wij ook behandeling op locatie en voor patienten in de Wlz. Informeer hiernaar over de mogelijkheden."
Adres: Latyrusstraat 14, 7701CX Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31523614274
Stad: Dedemsvaart
Route: Latyrusstraat 14
Postcode: 7701CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Goede tandtechnische ondersteuning, goede hulp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid