facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandoori Den Bosch

Info

Het restaurant Indiaan Tandoori vertegenwoordigt Indiase specialiteiten
zoals de verfijnde Indiase gerechten uit de culinaire streken.

Adres: Molenstraat 23, 5211DR 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 689 5660
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Molenstraat 23
Postcode: 5211DR


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Beste Indiaas restaurant Den Bosch, Menu Tandoori, Indiaas restaurant Zaltbommel, Molenstraat 23 den Bosch, Prince Of India, Indiaas afhaal, Butter chicken Den Bosch, Restaurant hinthamereinde Den Bosch
Recensies
Eten was gaar, smaakte alsof het eerder geserveerd was. 2 stuks samosa enorm duur voor bijna 8 euro. Daarnaast hygiëne is ook waar aandacht besteed moet worden. Want de wc was vol met spinnen. Voor mij was dit de eerste en laatste keer nooit meer voor mij. Mcdonalds was betere keuze geweest in dit geval. En de salade was ook niet vers, dat hebben we ook niet meer gegeten smaakte wel overdatum
We mochten zonder problemen onze hond meenemen. Kwam daarna meteen aan met een bakje water. Goed advies over de kaart, super aardige bediening, komen zelf uit Eindhoven, maar kennen Den Bosch goed. Maar koken kennen en kunnen ze nóg beter :- Aanrader zijn de Indiase toetjes en heerlijk koud Tiger/Cobra-bier Vegetarische menuopties: India en vegan/vegan, die gaan hand in hand. Dus hier ook. Kindvriendelijkheid: De tafeltjes zijn ook prettig voor kinderen, als je kinderen hebt, kan je boven gaan zitten of juist beneden, wat je zelf wenst. Speciale dieetwensen: De kok komt zelf af en toe even in het restaurant.
Leuk restaurant. Prima gegeten. Verassende en smaakvolle gerechten. Prettige bediening.
Curry en rijst was dikke prima. Maar 9 euro voor garnalen dat zon klein bakje is plus niet gepeld is wel erg jammer
Heel goed gegeten op een woensdagavond. Veel keuze en daarom gegaan voor het ‘special’ tandoori menu. Echt lekker en malse kip en heel goede service, al had het wat ons betreft pittiger mogen zijn. Nu was het - naar onze smaak dus - wat braaf gekruid wat dat betreft. We gaan er zeker nog een keer heen en dan gaan we weer wat anders proberen.
Wat een slechte ervaring !!!! We hadden gereserveerd, en na 50 km rijden daar aangekomen, was er geen plaats meer. Schandalig was dat we gewoon weggestuurd werden, zelfs na overleg van de bevestigde email. Dit was een zeer teleurstellende ervaring, en ze zullen mij hier nooit meer zien. Nu maar weer 50 km terug gereden, en lekker gegeten in Eindhoven Indisch dus.
Ik kom hier inmiddels al jaren. Soms haal ik af maar ook ga ik met regelmaat bij ze eten. En het is gewoon altijd goed. Lieve en gastvrije gastheer…lekkere Indiase gerechten en een gewoon een leuke Indiase sfeer. De Bollywood filmpjes blijven hilarisch!
Een keer Indiaas eten leek me wel lekker en wat een pareltje is dit restaurant! Veel keuze, lekker eten en gezellig. Ik heb echt goed genoten en de service was prima. Vond het ook top dat je gratis extra rijst kon vragen!
Zoals ik gewend ben is het eten nog steeds op het zelfde nivo als 20 jaar geleden. Smaakt nog steeds authentiek naar Indiaas eten parkeren in centrum wel probleem, maar als je eenmaal je portie eten hebt...heerlijk.
Heerlijk gegeten, met een uitgebreide menukaart. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid