facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Team Koop

"Al enige jaren hebben we een moderne tandartspraktijk met vier behandelkamers. Wij werken volgens een modern teamconcept waarin taken verdeeld zijn tussen tandartsen, preventieassistentes en paroassistente. Op deze manier krijgt de patiënt alle aandacht en zorg die hij/zij verdientIn onze praktijk zijn kwaliteit, zorg en netheid de sleutelwoorden."
Adres: Prinses Julianaplein 1, 7471 AZ Goor
Telefoonnummer: +31547271350
Stad: Goor
Route: Prinses Julianaplein 1
Postcode: 7471 AZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Goor, Tandarts Kessels Goor
Recensies
Dinsdag gebeld voor kiespijn. Woensdag ochtend gelijk naar gekeken en in de middag gelijk behandeld. Ik ben altijd een beetje angstig voor de behandeling, maar rustig te werk gegaan en alles fijn uitgelegd. Inmiddels weer helemaal pijn vrij!
Vijandige houding aan de telefoon, raad ik niet aan! Er wordt grof taalgebruik gesproken en patiënten worden geweigerd op etnische gronden. Eén ster is een beetje veel.
Zeer opdringerige en onvriendelijke receptioniste. Zelfs het maken van een afspraak gaat niet comfortabel omdat er op een zeer onvriendelijke manier wordt gecommuniceerd. En je kunt pas na maanden terecht omdat er gewoon geen plek vrij is. Verder heb ik meerdere begrotingen ontvangen van enkele duizenden euro's voor een simpele implantaat die ik niet eens wil en nodig heb. Ik ben blij dat ik daar weg ben!
Koen is een hele goede tandarts. Rustig, neemt de tijd en werkt zorgvuldig. Prettige assistentes.
Ben hier al een paar keer geweest voor controle, foto’s maken en tandsteen verwijderen en elke keer word ik vriendelijk, professioneel en zorgvuldig geholpen. Alles wordt netjes uitgelegd waarom het gedaan wordt en vriendelijk personeel!
Wegens verhuizing voelde ik me genoodzaakt om van tandarts te wisselen ondanks mijn zeer positieve ervaringen bij Koop. Deze wisseling bleek een drama te zijn gezien de nieuwe tandarts grove fouten maakte. Ik kon zonder moeite weer terug naar Koop de assistente dacht hierin erg goed met mij mee. Ik zou deze tandarts bij iedereen aanbevelen ook wanneer je angst hebt voor de tandarts is Koop een ideale plek.
Het team van Kessels is enorm kundig en vriendelijk. 5 sterren dik verdiend. Ik had met spoed een behandeling nodig en kon de volgende ochtend direct worden geholpen. Vandaag deel 2 van de behandeling gehad. Kundig uitgevoerd, netjes uitgelegd wat er ging gebeuren en alle pijn is weg.
Mooie praktijk met de meest moderne apparatuur. Vriendelijke ontvangst, met deskundige tandarts en assistent. Voelde mij gelijk op mijn gemak. Aanwinst voor Goor.
Een hele fijne tandarts die je respectvol behandeld! Ze nemen de tijd voor je waardoor je rustig in de stoel ligt. Wij zijn blij dat wij met ons gezin bij deze super tandarts onder behandeling zijn!
Zeer slechte service, is zelf nooit op tijd volgens bekenden, belde ik omdat ik een kwartiertje oponthoud had en dat kon niet. Vooral niet naar toe gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid