facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Weesp

"Tandheelkundig Centrum Weesp, voor een gezonde mond en een stralende lach"
Adres: C. van Drosthagenstraat 21, 1382 BP Weesp
Telefoonnummer: +31294413700
Stad: Weesp
Route: C. van Drosthagenstraat 21
Postcode: 1382 BP



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Weespersluis, Spoed tandarts Weesp, Tandarts Mulder Weesp, Orthodontist Weesp, Tenoedj Soekhoe, Huisarts Weesp, Tandtechnicus Weesp, murtada el-lari
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Clinics Weesp Dental Clinics Weesp 710 meter Ik vond het opvallend dat er zo goed de tijd voor me werd genomen. De anamnese werd z...
Recensies
Beugel gehad, maar het resultaat is totaal niet zoals beloofd en ik had gewild. Ik moest tussentijds zelf aangeven dat mijn tanden nog gestript moesten worden. Ik raad anderen aan om ergens anders een beugel te nemen. Ik heb achteraf gehoord dat de persoon in kwestie geen orthodontist is. Dat verklaart een hoop.
Top tandartsen! Allemaal heel vriendelijk. Vooral de dames achter de balie :
Wij, als familie, zijn zeer tevreden over het tandheelkundig centrum Weesp! Of het nu de receptie, de mondhygiënisten of tandartsen betreffen altijd zeer vriendelijk en kundig ! Zelf ben ik patiënt van tandarts Tanja Ninkovic en heb facings laten plaatsen over/op mijn voortanden om de grootte en kleur van de voortanden gelijk te maken aan mijn gebit. Met een Prachtig resultaat ! Zoals zij mij vaak bij controle het cijfer negen geven voor mijn eigen verzorging geef ik het tandheelkundig Centrum Weesp graag het cijfer 10 voor vriendelijkheid, kundig en kwaliteit ! Een aanrader !!
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van Tanja Ninkovic. De tandarts, de assistent en ook de mondhygiëniste zijn goed op elkaar ingespeeld. Zij zijn kundig en uiterst vriendelijk. Ze nemen de tijd om de behandeling goed met de patiënt door te spreken. De hele sfeer in de praktijk ademt vertrouwen en is rustgevend. Hiertoe dragen zeker ook de baliemedewerkers veel bij. Ik zeg zo doorgaan! 'k Zal het Tandheelkundig Centrum Weesp altijd aanbevelen.
Slecht kind onvriendelijk zeer on professioneel
Zeer kind onvriendelijk. Angst werd totaal niet serieus genomen. Eerst bij tandarts Maria. Zij was lief en geduldig. Haar opvolger was ongeduldig, streng en vol onbegrip. Wij komen niet meer terug.
Afgelopen vrijdag 15 min te laat geholpen voor de eerste controle met mijn zoontje bij de tandarts. Bij de balie word aangegeven dat hij zich niet in hoeft te schrijven, achteraf blijkt dit wel te moeten, wat ik op een hele botte manier via de telefoon te horen krijg. Voor mijzelf werd er aangegeven dat ik eerst naar de mondhygiëniste moest voor mijn volgende afspraak, door drukte bij hun mondhygiëniste besluit ik om ergens anders deze afspraak te maken waarna ik een boze voicemail krijg dat ik wel een afspraak moet maken bij de mondhygiëniste terwijl ik dit bij de balie al verteld had. Mijn vriendin werd verteld dat er foto's gemaakt moesten worden terwijl dit nog niet zolang geleden gedaan was, na dat ze heel belerend zei dat dit toch echt nodig was is ze toch maar in het systeem gaan kijken en kwam er achter dat deze foto's inderdaad al gemaakt en betaald waren! Wij gaan ons maandag dan ook direct uitschrijven!
Positieve ervaring met deze tandartsenpraktijk. Tandarts Tanja heeft bij mij al heel wat ellende voorkomen door tijdig ingrijpen. Specifiek ook wanneer je bang bent voor verdoving/ boren/ etc is dit een goede praktijk.
Zeer ervaren tandarts, gaat voor een perfect resultaat. Mooie verzorgde praktijk met goede ontvangst en behandeling. Wordt als patiënt centraal geplaatst. Keep up the good work drs. T. Tanja Ninkovic en alle medewerkers van Tandheelkundig Centrum Weesp
Al een aantal jaar bij mondhygiëniste Gulan en zeer tevreden. Ze houdt rekening met mijn gevoelige hoektanden, maakt tijd om niet alles mechanisch af te handelen, maar ook manueel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid