facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Walburg

Info

Bij THC Walburg in Zwijndrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!

Geschiedenis

Bij THC Walburg in Zwijndrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!

Adres: Van Karnebeekpad 5, 3332 CS Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: +31786126521
Stad: Zwijndrecht
Route: Van Karnebeekpad 5
Postcode: 3332 CS


Openingstijden

Maandag: 08:10 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Hendrik-Ido Ambacht, Tandarts Alblasserdam, Implantoloog Zwijndrecht, Tandarts Zwijndrecht belgie, Mondhygiënist Zwijndrecht, Tandarts buijs, Tanden bleken tandarts Zwijndrecht, Tandarts Kranenburg
Recensies
Dhr Bodaar is een Oprecht vriendelijke tandarts die rustig en fijn handelt. Ik kom niet graag naar de tandarts ivm hele erge.angst. Maar naar Dhr Bodaar ga ik wel graag!
Deskundigheid en service met een glimlach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid