facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Van Kerkhof

Tandheelkundig Centrum Van Kerkhof
"Welkom in het Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof . Op één adres vindt u bij ons alle kennis en kunde, die nodig is om uw gebit in topconditie te brengen en te houden; voor jong en oud. U kunt bij ons terecht o.a. voor implantaten, chirurgische ingrepen, kronen en bruggen, esthetische tandheelkunde. Daarnaast bieden wij u behandelingen aan uw gelaat aan, m.b.t Restylane en botox.Wij zijn niet specifiek een angstpraktijk; wel weten wij dat onze behandelwijze van angstige klanten als succesvol ervaren wordt.Ons Tandheelkundig Centrum heeft 5 behandelkamers, ieder in een eigen kleur. In een aparte ruimte kunnen wij een rondom scan maken van uw gebit.Aan onze ruime balie wordt u geadviseerd over al onze mogelijkheden."
Adres: Coldenhovenseweg 8a , Eerbeek 6961 ED, NL
Telefoonnummer: 0313 820 203
Stad: Eerbeek
Route: Coldenhovenseweg 8a
Postcode: 6961 ED



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Eerbeek Smeestraat, Spoed tandarts Eerbeek, Tandarts Eerbeek Loenenseweg, Tandarts in eerbeek, Mondhygiënist Eerbeek, Tandarts Loenen, Fabels Eerbeek, Femke krens tandarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Schandalig : afspraken worden telkens gewijzigd, telefoon wordt niet opgenomen, geen personeel aan de balie. Meld je je bij de ene locatie omdat je daar een afspraak hebt wordt je weer doorgestuurd naar de andere locatie. En het ergste is nog dat als je een mail stuurt om je ongenoegen te uiten en vraagt om contact op te nemen je geen enkele reactie krijgt. Helaas hoor ik veel meer klachten in mijn omgeving, veel patiënten vertrekken al naar andere praktijken door de slechte organisatie en onpersoonlijke behandeling bij deze praktijk.
Voel me een verdienmodel teveel verschillende behandelaars. Te groot. Te duur. Onpersoonlijk en gehorige behandelruimtes. Voel me er niet op mijn gemak. Maar bij 1 dame vind ik het fijn. Zou me niet verbazen of die is binnenkort ook weer weg Andere tandarts is lastig: er worden geen nieuwe patiënten aangenomen
Langdradige en veels te dure bezoeken. Nooit prettig gevonden om hier langs te komen en ga ook op zoek naar een andere tandarts. Betaald voor een tandarts én mondhygieniste terwijl ik er maar 1 heb gezien tijdens mijn bezoek. Mondhygieniste kost 166 euro per uur... En daar nemen ze de tijd voor.
Slecht telefonisch bereikbaar!! En de laatste tijd altijd wel iets wat mis gaat, of je moet 3x terug komen omdat ze je niet klaar krijgen binnen de tijd die ze voor reserveren!!
Sinds de overname is het een zooitje. Telefonisch afspraken maken lukt niet,telefoon wordt gewoon niet opgenomen echt een drama.
Sinds de controle en reiniging los van elkaar gaat ben ik niet tevreden meer. 4x eerder vrij nemen ipv 2x? Slechte zaak.
eigenlijk geen sterren meer waard. na overname praktijk een drama en je weet niet wie je behandelaar wordt. overleg over behandeling is er niet meer bij. Als je de manager van de kerhof wil spreken over onduidelijkheden is hij niet bereid je te woord te staan! Ik zou zeggen kijk even verder in Eerbeek tandartsen genoeg
Al geen geruime tijd ga ik naar deze tandarts en ben zeer tevreden!
In oktober 2022 geweest helaas bij steeds last van me gebit morgen maar weer bellen kan niet eens normaal eten
Al sinds klein kind kom ik hier. Ze zijn altijd enorm zorgvuldig en vakkundig geweest in hun tandheelkundige zorg, maar ook orthodontie! Hebben het beste met je voor en doen alles in goed overleg. Altijd even vriendelijk. Ik kan deze praktijk iedereen aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid