facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Roelofarendsveen

Tandheelkundig Centrum Roelofarendsveen

Info

Jonge, moderne tandartspraktijk met een prettige en vriendelijke sfeer, waar patiënten op professionele en ethische wijze met zorg worden behandeld.

Adres: Noordeinde 23, 2371 CM Roelofarendsveen
Telefoonnummer: +31 71 362 7724
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordeinde 23
Postcode: 2371 CM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tpr Roelofarendsveen, Mondhygiënist Roelofarendsveen, Tandarts Nak -- Roelofarendsveen, Tandarts Leiderdorp, Tandarts zuidplein Roelofarendsveen, Nieuwe tandartspraktijk Roelofarendsveen, De Regenboog -- Roelofarendsveen, Orthodontist Roelofarendsveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandheelkundig centrum de Regenboog Tandheelkundig centrum de Regenboog 18 meter Tandheelkunde
Recensies
Ben zeer tevreden over deze tandartspraktijk.
Tot nu toe alleen nog maar op controle geweest, maar in de jaren dat ik ondertussen bij deze tandarts kom, voel ik me telkens meteen op mijn gemak en wordt alles deskundig toegelicht. Kortom zeer tevreden!
Tandarts Ghazarian is een vriendelijke, deskundige tandarts die alles uitlegt voor hij begint met een behandeling. Hij heeft begrip voor je situatie en angst en houdt tijdens de behandeling daar rekening mee. Voorbeeld voor hoe een goede tandarts zou moeten werken.
Zeer onvriendelijk behandeld aan de telefoon. Totaal niet behulpzaam! Ik zocht een nieuwe tandarts in de buurt, maar deze partij heeft voor mij afgedaan.
Controle en behandeling waren zorgvuldig en pijnloos
Fijne praktijk, aardige assistentes, klantvriendelijk, hygienisch , goede zorg
tevreden over behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid