facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Nieuwoord

Tandheelkundig Centrum Nieuwoord

Info

Hoogwaardige tandheelkunde op maat voor tevreden mondbewuste patiënten.

Adres: Laan van Lichtenberg 2, 3931DR Woudenberg
Telefoonnummer: 033-2861921
Stad: Woudenberg
Route: Laan van Lichtenberg 2
Postcode: 3931DR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Silva, Angelos Makrypoulias, Mexx Pullens, Tandarts Parklaan
Recensies
Ik ben doorgestuurd naar Tandheelkundig Centum Nieuwoord door mijn tandarts in Nieuwegein. Wat een fijne praktijk! Allemaal zeer vriendelijke medewerkers die allemaal met je meedenken. Goede uitleg, zeer professioneel personeel en apparatuur. Mijn verwijzing was voor implantaten en deze zijn inmiddels geplaatst waar ik heel blij mee ben.. Van mijn kant: Alle lof voor Centum Nieuwoord! Allemaal bedankt voor jullie goede zorgen!
Al lang in deze praktijk. Onlangs 1e ingrijpende behandeling. Bij tandarts Klink. Nog jong, maar handig en vakbekwaam. Streeft goed werk na. En: afspraak=afspraak. Tevreden over! Ook over mondhygiëniste en prev.assistente. Beide dames al vele jaren in dienst.
Vriendelijke en deskundige tandartsen die patiënten professioneel en beleefd behandelen. Mijn gebit is heel goed behandeld. Echte service met een glimlach. Een aanrader voor iedereen die een tandheelkundige behandeling nodig heeft.
Ik ben ontzettend blij dat ik bij deze tandartspraktijk terecht gekomen ben. Er wordt goed met de patiënten meegedacht en er is altijd een oplossing. Top dus.
Deze tandartspraktijk ervaar ik als prima, goede service en ervaren personeel. Ik ben verhuisd naar een andere stad, anders zou ik zeker zijn aangebleven.
Deze kliniek staat niet open voor feedback. Bij een eventuele klacht wordt je doorverwezen naar de KNMT, die je klacht vervolgens met een formuliertje afdoet. Ik kreeg zelfs het advies dan maar een andere tandarts te zoeken. Verder informeren ze je niet vooraf over de prijs van röntgenfoto's. Achteraf heb ik nog wel een goed gesprek gehad met iemand van de praktijk. Er zal gekeken worden naar een meer toegankelijke klachtenprocedure.
Uitstekende praktijk. Prettig behandeld door tandartsen en mondhygiënisten.
Uitstekende service, fijn personeel en goed bereikbare locatie. Je wordt vriendelijk behandeld en welkom geheten. Er is nu met Corona goed rekening gehouden met alle voorzorgsmaatregelen zoals afstand houden in de wachtkamer. De behandelend tandarts was vriendelijk, legde alle procedures zorgvuldig uit en vragen werden kundig beantwoord. Al met al een uitstekende tandartspraktijk!
Het is een heel fijne praktijk. Heb alleen ervaring met tandarts en mondhygiëniste. Dat is prima, fijne rustige mensen.
Geen Fijne Tand arts, Ook was het betalen erg moeilijk en kregen af en toe rare kosten wat we niet gemaakt hadden. Dit heb ik dan ook zelf moeten oplossen met het bedrijf waarop men zei dat het een fout was van de administratie, niet erg fijn dus ! voor de rest wel een leuke uitstraling en een goede mondhygiënist.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid