facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Info

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken.

Adres: Grachtweg 24, 4301 KJ Zierikzee
Telefoonnummer: +31111416534
Stad: Zierikzee
Route: Grachtweg 24
Postcode: 4301 KJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kwadrant tandheelkunde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klaassen Mondzorg Zierikzee Klaassen Mondzorg Zierikzee 984 meter Onze moderne praktijk bevindt zich in de wijk Poort Ambacht, midden in de winkelboule...
Recensies
Hier nu bijna een jaar een patiënt, en ik ben nergens zo vriendelijk en fijn geholpen. Nemen de tijd voor je en als je angstig bent houden ze daar rekening mee. Echt complimenten voor de tandartsen en assistenten!
Met extreme kiespijn savonds opbellen om 19.00 uur en dan horen dat je de volgende dag om 16.00 uur terecht kan. Slechte zaak!
Veelte duur, tandarts zag bij controle de zwarte kleinere gaatjes niet achter in mijn kies mijn vorige tandarst maakte dat schoon. Waar mijn eerdere tandarts altijd goed tussen al mijn tanden op poetste en polijste deed deze er drie kwart minder en vraagt daar een groter bedrag voor. Naar mijn ervaring zijn het oplichters.
Schandalig! Trekt kies eruit en als je zegt nog steeds veel pijn te hebben zegt hij dat het tussen je oren zit. Uiteindelijk bij een andere tandarts beland , en die kies daar naast behandeld vanwege een ontsteking!
Hier ga ik sinds kort naar de tandarts.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid