facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkunde Zonnestraal

Tandheelkunde Zonnestraal

Info

Tandheelkunde Zonnestraal: Omdat u het waard bent!!

Geschiedenis

Welkom op onze Facebook-pagina
We willen je via FB op de hoogte houden van bijzondere activiteiten, nieuwtjes èn eventuele vragen beantwoorden.
Maar: heb je dringende vragen, bel ons dan! Je bent dan verzekerd van een snel antwoord.



"Het team van Tandheelkunde Zonnestraal bestaat uit gespecialiseerde en gekwalificeerde zorgverleners. Samen met jou zorgen we ervoor dat je mond gezond wordt èn blijft.Voor praktisch alle specialisaties op tandheelkundig gebied kun je bij ons terecht. Wel zo handig want we kunnen binnen onze praktijk naar elkaar verwijzen. Daardoor ben je verzekerd van de beste zorg."
Adres: Loosdrechtse Bos 15, 1213 RH Hilversum
Telefoonnummer: 035-6252484
Stad: Hilversum
Route: Loosdrechtse Bos 15
Postcode: 1213 RH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Robert de Hoog tandarts, Vacatures Zonnestraal Hilversum, Flapoperatie echt nodig, Implantaat Hilversum, Angst tandarts Hilversum, Spoed tandarts Hilversum, Kunstgebit Hilversum, Chef de Clinique tandarts
Recensies
Wat is dit een fijne praktijk, alles word goed uitgelegd wat er gaat gebeuren, zeer vriendelijk allemaal wij zijn al bij Robbert de Hoog sinds hij begonnen is in de Stephensonlaan ook Malte krijgt van ons een dikke pluim, ik kan iedereen aanraden om hier eens een kijkje te komen nemen, wij gaan hier niet meer weg.
Prima tandartspraktijk. Deskundig, vriendelijk. Heel goed de regelmatige controles, je gebit blijft zo goed onderhouden. Sinds ik bij Robert de Hoog onder behandeling kwam, geen angst meer. Top tandarts!
Ik had jaren geleden meerdere tandartsen gehad en geen goede ervaringen mee gehad. Totdat ik hier terecht kwam. Ze werken allemaal nauwkeurig en netjes en je merkt het niet eens als ze een verdoving geven. Ik heb totaal geen angst meer om naar de tandarts te gaan, en mijn gebit is al jaren helemaal goed in orde!
Ik ben al heel lang patiënt bij Robert vd Hoog volgens mij al meer dan 35 jaar en, hoewel naar de tandarts gaan geen hobby van me is, bijzonder tevreden.
Ik ben erg tevreden over deze tandartspraktijk. Het personeel is zeer kundig, vriendelijk en levert goede service. Een mooie bonus is het prachtige landgoed waar de praktijk is gelegen.
Ben jaren Patiënte geweest , en eerlijk is eerlijk Robbert de Hoog is een vak man. hij heeft mijn gebit altijd perfect onderhouden. ik kwam er al toen zat hij nog op de Stephensonlaan bij tandarts P Rood. later in de Sterrenlaan. Ik ben er weg gegaan door een onenigheidje maar dat ben ik al weer vergeten, zit nu bij een andere tandarts naar volle tevredenheid. Mocht deze tandarts ooit stoppen zou ik zo weer terug gaan. er is niets mis met deze praktijk.
Ik heb in mijn leven door verhuizingen 6 tandartsen gehad maar heb nog niet eerder meegemaakt dat een tandarts zo veel tijd voor een behandeling nam, zo duidelijk uitlegde wat er moest gebeuren en zulk goed werk leverde. Tandarts Weuste heeft achtereenvolgens een wortelkanaal behandeling uitgevoerd en vullingen geplaatst met een secuurheid die ik nog niet eerder heb meegemaakt: zo werden de vullingen in 4 of 5 fases gezet in plaats van ineens zoals bij KTI met alle problemen van dien en is alles tot perfectie glad gepolijst. Mijn nieuwe vullingen voelen aan als van mij zelf en de door de vorige tandarts gedane schade + pijn is nu helemaal weg. Tandarts Weuste is verder een bijzonder vriendelijk en kundig man die ruim de tijd neemt om alles uit te leggen, werkelijk fantastisch. Hele dikke aanrader.
Fijn en vriendelijk personeel. Waar ik eerst met veel pijn aan m'n mond wegging bij een tandarts/mondhygiënist, ga ik nu oprecht weg met een glimlach. Dacht dat het normaal was om pijn te hebben na een tandarts bezoek, maar het kan dus echt anders!
Altijd vriendelijke mensen en je wordt professioneel en goed geholpen, waarbij ze altijd de tijd voor je nemen. En natuurlijk een prachtige lokatie.
Hele fijne deskundige tandartsen, mondhygienistes en zo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid