facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkunde Waanders, tandarts

Tandheelkunde Waanders, tandarts

Info

Tandheelkunde Waanders, tandartspraktijk in Lichtenvoorde

Geschiedenis

Zoveel mogelijk behandelingen onder een dak. U kunt bij ons terecht voor: algemene tandheelkunde, beugels, protheses, kronen en bruggen, implantaten, kindertandheelkunde, mondhygiëne en preventie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van angstpatienten.



"Tandheelkunde Waanders: uw tandartsenpraktijk in Lichtenvoorde:U behandelen zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden. Dat is de centrale gedachte achter alles wat Tandheelkunde Waanders voor u doet.Dit betekent niet alleen dat we werken met de modernste kennis, behandelingen en apparatuur. Het houdt vooral in dat we de tijd voor u nemen, dat uw persoonlijke behoeften en wensen de richting bepalen, kortom: dat u zelf de regie voert over uw gebitsonderhoud."
Adres: Eschpark 9, 7131TG Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544820210
Stad: Lichtenvoorde
Route: Eschpark 9
Postcode: 7131TG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Waanders tandarts medewerkers, Tandarts Waanders Lichtenvoorde telefoonnummer, Waanders en Verhagen, Eschpark 9 Lichtenvoorde, Tandarts Lichtenvoorde Verhagen, Waanders tandarts Zelhem, Tandarts Waanders Eibergen, Waanders tandarts vacatures
Recensies
Waanders zorg voor klandizie door mensen tandenknarsend weer op weg te sturen. 45 minuten in de wachtkamer gewacht op een afwezige receptioniste. Toen de patiënten werden opgehaald en ik vroeg of er iemand kwam helpen werd er afgewimpeld - jammer dan meneer. Had jullie gesierd even 30 seconde de tijd te nemen om een "afwezig" bordje neer te zetten in plaats van "neem plaats".
Fijne tandarts, heeft mij geholpen jaren lang geleden omdat ik bang was voor de tandarts. Er is wel een grote tijdsdruk in de praktijk. Maar of dat aan de tandarts ligt of dat het een landelijk probleem is kan ik niet beoordelen. Voor de rest niets op aan te merken.
Ik kom al jaren in deze praktijk en ook in Lichtenvoorde. Helaas werkt mijn gebit niet altijd even goed mee, maar daar wordt ik zeer goed en deskundig bij ondersteund. Een aantal "lastige" dingetjes gehad maar er wordt goed meegekeken en gedacht naar mogelijkheden. Ook een gezonde dosis hunor aanwezig wat ik erg kan waarderen. Kortom als het nodig is kom ik hier graag
Ik moet er nog heen volgende week. Maar ik weet nu al dat het goed is.
Erg tevreden, kom zojuist zaterdag thuis na een afspraak. Dat zegt al veel over de openingstijden. Moderne praktijk met plezierige medewerkers. Na eerdere niet zo positieve ervaringen met een andere praktijk is dit een verademing!
Heel erg tevreden, en groot dankjewel aan Ruud en marion voor zoveel inzet. Zij hebben mij en groot stuk levensqualiteit terug gegeven.
Administratie niet op orde, begrotingen die niet realistisch zijn, echt een aanrader
Al jaren patiënt, bijzonder tevreden behalve over de wachttijden voor je bezoek kunt plannen
Ze hebben me tong gesneden, en plomb over 6 manden uitgevallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid