facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkunde Kliniek Blaricum

Tandheelkunde Kliniek Blaricum

Info

Tandheelkunde Kliniek Blaricum voor TOP tandheelkunde met alle disciplines onder één dak

Geschiedenis

De Tandheelkunde Kliniek Blaricum is gevestigd in het oude nonnenklooster aan de Kerklaan in Blaricum. Na een grootscheepse verbouwing konden we dit klooster als moderne tandartspraktijk in gebruik nemen.

Het frisse en lichte interieur van ons pand, met 15 behandelkamers inclusief tandtechnisch laboratorium, voldoet aan de strengste eisen.

Ervaar de prettige sfeer en de serene rust in de kliniek, u voelt zich bij ons comfortabel en op uw gemak. Dat is wat ons betreft een goed uitgangspunt voor elke tandheelkundige behandeling.



"Tandheelkunde Kliniek Blaricum is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van Blaricum. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige tandheelkundige zorg waarbij u als patiënt centraal staat.We nemen uitgebreid de tijd voor iedere patiënt. Onze zorgverleners zullen samen met u een op maat gemaakt behandelplan opstellen om ervoor zorg te dragen dat uw mond en gebit altijd in topconditie zullen verkeren.In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur. Wij passen de meest recente technologieën op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toe."
Adres: Kerklaan 18, 1261 JB Blaricum
Telefoonnummer: 035 5319064
Stad: Blaricum
Route: Kerklaan 18
Postcode: 1261 JB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Blaricum kerklaan, Tandarts Blaricum bijvanck, Tandarts Blaricum Torenlaan, Spoed tandarts Blaricum, Tandtechniek Blaricum, Tandarts Huizen, Tandarts Laren, Tandarts Kramer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leeuwangh Tandartsen Leeuwangh Tandartsen 2 km Vreselijke tandarts praktijk willen alleen geld verdienen. Geen respect voor cliënten...
Recensies
Ik heb met tanden later doen met faceings. Ik weet niet of die man zwaar uit ze dakwas van de dag ervoor. Mijn hele gebit is naar de PIEP!!!!! Kan niet eens normaal eten warm of koud. Heftige pijn continue. Dus geen aanrader. Nieuwe tantarts vroeg zich al wat die gek allemaal gedaan heeft met men gebit. Mijn eigen tanden zijn echt finaal helemaal gesleepen is niks meer van over. Ik wil dus mijn 3000 euro terug. Om de nieuwe tantarts te kunnen betalen….
Vorig jaar overgestapt naar Tandheelkunde Kliniek Blaricum. Ik ga niet graag naar de tandarts, maar tandarts Baptist en zijn assistente Heleen stellen je ontzettend op je gemak. Heb het zelfs aangedurfd om composiet facings te laten plaatsen en wat ben ik daar blij mee! Ik durf weer te lachen op foto's. Wat een vakmensen!! Baptist en Heleen hebben mij hier fantastisch in begeleid!!
Ivm spoedgeval was de flexibiliteit van de tandarts Baptist van Tol en assistente Heleen fantastisch! Snel en goed geholpen, top service en kwaliteit, een aanrader -;
Mooie praktijk en tandarts Baptist is zeer kundig en vriendelijk. Echter, is de combi-afspraak met mondhygiëniste en tandarts drie keer afgezegd. Daarnaast heb ik minder goede ervaring met één mondhygiëniste, lees: onvriendelijk en bij iedere afspraak een poetsconsult verkopen. Dit heeft mij doen besluiten om naar een andere tandartspraktijk op zoek te gaan.
Erg tevreden over deze praktijk. Ik kan vaak snel een afspraak maken en daarnaast is de sfeer en kwaliteit goed. Daarbij staan ze altijd open voor allerlei vragen die ik heb over de gezondheid van mijn gebit. Ik zit hier nog wel even goed!
Vakinhoudelijk goed. Wat verbetert zou kunnen worden is de planning en en mogelijkehden voor avond / weekend openingstijden - zeker voor de ortho is het wenselijk dat voor die doelgroep vooral middelbare scholieren na schooltijd kunnen plaatsvinden. Die mogeijkheden zijn nu beperkt..
Vergeet die klagers over een foto of een tijdstip voor een afspraak. DIT ZIJN PROFESSIONALS. Zeer goed overleg over aanpak, motiveren en zeer kundig. Liever meer foto's waardoor juiste diagnose dan goedkoop broddel werk.
Prima tandartspraktijk, luistert naar de klachten / vragen. De patiënt komt op de eerste plaats.
Ruben heeft mij goed geholpen. Prettige behandeling.
Vlot, zorgvuldig en kundig geholpen. Fijne praktijk. Dankjewel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid