facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkunde Goudsesingel

Tandheelkunde Goudsesingel
"PRAKTIJK VOOR TANDHEELKUNDE EN MONDHYGIËNE IN ROTTERDAMWelkom bij Tandheelkunde Goudsesingel, een moderne,innovatieve tandartspraktijk met persoonlijke aandacht voor de patiënt.Onze praktijk is na 15 jaar vanuit Kralingen verhuisd naar het hartje Rotterdam.U kunt bij ons terecht voor de reguliere tandheelkunde,implantologie, mondhygiëne en cosmetische tandheelkunde.De praktijk is goed bereikbaar met de metro metrohalte Oostplein. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de supermarkt Dirk van den Broek."
Adres: Goudsesingel 18 , Rotterdam 3011 KB, NL
Telefoonnummer: 010 223 7084
Stad: Rotterdam
Route: Goudsesingel 18
Postcode: 3011 KB



op zoek naar gerelateerd: Tandheelkunde opleiding Rotterdam, Tandarts Rotterdam, Tandarts Rotterdam Zuid, Angst tandarts Rotterdam, Tandartspraktijk Crooswijk, Tandarts Groenendaal Rotterdam, Biologische tandarts Rotterdam, Sanaa Alterch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Care Rotterdam Dental Care Rotterdam 1 km Zeer slechte tandartsen praktijk ze zijn niet te bereiken en als je ze te pakke krijg...
Apollo Tandheelkunde Apollo Tandheelkunde 2 km Hele goede ervaring met Apollo tandheelkunde! Mijn facings hier laten plaatsen, prach...
Tandzorgcentrum Schieweg Tandzorgcentrum Schieweg 3 km Super vriendelijk en profesional. Goed mondhygiëne er goed tandarts. Ik ben er blijf....
Recensies
Ondanks dat ik doodsbang ben voor de tandarts en erheen gaan echt een dingetje is voor mij en dit vaak ook niet gaat, gaat het zodra ik op de stoel lig iets beter. Ze tonen begrip en proberen je echt te helpen. Ik ben erg blij dat ik hier zo’n 3 jaar geleden terecht ben gekomen.
Al een aantal jaren zit ik bij deze tandarts en mondhygiëniste. Ik word altijd zeer professioneel geholpen en daarbij is het personeel correct en vriendelijk. Behandelingen worden niet opgedrongen, maar u wordt netjes geadviseerd over de vele mogelijkheden die deze praktijk biedt.
Geweldige kliniek met heel vriendelijke receptioniste Joyce en een heel kundige tandarts Sanaa Alterch die het gebit van mijn man weer prachtig gemaakt heeft, hij kan nu weer vollop lachen zonder zijn hand voor zijn mond te houden ik beveel deze kliniek ter harte aan iedereen is heel vriendelijk en ze zijn allemaal heel kundig je voelt je er gelijk op je gemak Ook wil ik graag nog even vermelden dat Cecile de mondhygieniste mijn gebit helemaal top gemaakt heeft ik kwam daar met een aanslag op mijn tanden ik dacht die krijgt ze nooit schoon maar niks is minder waar ze zijn weer prachtig, ook heeft ze heel goed uitgelegd hoe ik mijn gebit zelf goed kan reinigen ik hoop nog lang bij deze kliniek te blijven je voelt je er gelijk op je gemak en thuis
Geweldige praktijk met vriendelijke en kundige staf! Na jaren niet bij de tandarts geweest te zijn, hier terecht gekomen en had me niet beter kunnen wensen! Vandaag behandeling gestart bij tandarts Machteld, kies gevuld en twee kiesextracties, niets van gemerkt en gelijk van m'n angst af! Voelt je gelijk op je gemak daar. Zeer kundige, snelle behandeling waarbij ze elke stap uitlegt en de tijd voor je neemt! Fijne assistente ook en bedankt Joyce voor het adequate handelen en plannen! Top!
Ik ben al jaren niet naar de tandarts geweest ivm slechte ervaringen bij mijn vorige tandarts. Uiteraard heeft dat z’n gevolgen. Ik heb besloten om er voor te gaan en alles in orde te gaan laten maken. Ik heb gegoogled op “beste tandarts van Rotterdam” en kwam uiteindelijk op deze tandarts uit. Uitkomst is waarschijnlijk gebaseerd was op het aantal recensies en kwaliteit Ik ben met open armen ontvangen en ben erg blij met de manier waarop ik ben geholpen. Totaal onterecht beeld gehad van de tandartsin het algemeen alle jaren. Heb er weer het volste vertrouwen in.
Ik ben nu iets minder dan twee jaar bij deze tandarts, denk ik. Tot dusver heb ik geen tandproblemen, dus over de behandeling van deze kan ik geen beoordeling geven, mijn persoonlijke ervaring tot dusver bij tandarts Mujanovic is absoluut positief. Dat is om twee redenen, namelijk de tandarts zelf en de omgeving. Ik ervaar dat ik in goede handen ben bij haar, ze let goed op plekjes die in het oog gehouden moeten worden en geeft ook advies hierbij. Vriendelijk en kundig komt ze over. De ruimte is fijn, met name de wachtkamer. Erg prettig en rustgevend, vind ik. Verder, een derde punt toch nog, zijn de assistentes ook aardig.
Erg vriendelijk en professioneel, zowel tandarts als mondhygiënisten en receptionisten.
Hele lieve en kundige tandarts. Ik heb door Ariana een aantal facings laten plaatsen en ben daar super blij mee. Echt zo mooi! Alle mensen die daar werken zijn trouwens super vriendelijk. Daar hoef je echt nooit meer bang te zijn voor de tandarts of mondhygiëniste. Ook nog eens een prachtige en hygiënische praktijk. Voor mij nooit meer een andere tandarts!
Vandaag heeft de tandarts een kapotte vulling vervangen tijdens een eerste bezoek en ben ik op gedegen wijze van een zeurende kiespijn verlost. Na een aantal negatieve ervaringen met andere tandartspraktijken ben ik erg blij nu voor deze tandarts gekozen te hebben. De tandarts heeft iedere stap netjes met me besproken en is uiterst bedachtzaam en professioneel te werk gegaan. Dank!
Ik ben nu 2 keer geweest. De eerste keer had ik vreselijk veel pijn in mijn mond, gezicht en hoofd. Zij hebben mijn verstandskies getrokken, was fluitje van een cent, en ik werd ter plekke beter! Vandaag ook geweest, gaatje boren en vullen. Nou ja, gaatje, 3/4 van mijn hoektand moest weg. Oké, de verdoving was even niet lekker maar wat een openbaring om naar de tandarts te gaan. Ik ben zó blij met deze meiden, ze zijn zó rustig, nemen alle tijd en leggen uit wát ze gaan doen. Ik ga nóóit meer terug naar mijn oude tandarts!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid