facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkunde De Loten

Tandheelkunde De Loten
Adres: Westereems 16, 8602 CR Sneek, Nederland
Telefoonnummer: 0515 414 731
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Sneek
Route: Westereems
Huisnummer: 16
Postcode: 8602 CR


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–20:30
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–15:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Door ervaringen uit het verleden ben ik erg alert op mijn tandartskosten. Ik wil voorkomen dat ik tandartsrekeningen toegestuurd krijg die een onaangename verrassing zijn. Het is héél erg storend dat ik verwezen wordt naar specialisten waarvan ik de kosten pas volgend jaar vergoed krijg door mijn zorgverzekering. Ik voel me niet gehoord ondanks mijn uitleg hierover. Het gaat overigens niet om noodzakelijke of dringende behandelingen. Na overleg met mijn zorgverzekering heb ik beide afspraken afgezegd. Bovendien werd in de uitnodiging niet aangegeven om wat voor afspraken het ging. Ik moest bellen voor nader uitleg.nMijn advies is vraag eerst wat de kosten zijn en informeer vervolgens bij de zorgverzekering wat vergoed wordt.nVerder vind ik het soms moeilijk om te communiceren met niet Nederlandstaligen. Dit is ook een aspect om rekening mee te houden. Ik ben een nieuwe klant en ik had de website beter moeten hebben bestudeerd.nTenslotte werd ik redelijk goed geholpen door de mondhygiëniste.
Goede zorg, zowel de mondhygiëniste als de tandarts. Geven goede uitleg en denken mee over wat echt noodzakelijk is om te doen. Ik ben heel tevreden.
Mijn ervaring met de tantaart ,vriendelijk duidelijk uit leg wat er gaat gebeuren ,rustgevend gevoel relax om naar zoon tandaart te gaan De Loten
Vriendelijke en behulpzame ontvangst op de receptie. Deskundige behandelaar die ook de tijd neemt om e.e.a. duidelijk uit te leggen.
Ik kan niet zeggen dat alles in orde is, want de tandarts begon de tand te verwijderen en kon deze niet verwijderen en we moesten drie dagen wachten totdat tandarts Ihsan de tand had verwijderd, maar hij was onbeleefd tegen ons!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid