facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandheelkunde Broeklanden

Tandheelkunde Broeklanden

Info

Tandheelkunde Broeklanden is een moderne tandheelkunde praktijk waar u terecht kunt voor alle behandelingen op het gebied van tandheelkundige zorg.

Geschiedenis

Tandheelkunde Broeklanden is een moderne tandheelkunde praktijk waar u terecht kunt voor alle behandelingen op het gebied van tandheelkundige zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de implantologie, kindertandheelkunde en prothetiek.

Alle medewerkers van de praktijk volgen jaarlijks diverse cursussen. In oktober 2014 is de praktijk gevisiteerd door een externe commissie van tandartsen. De conclusie is dat onze praktijk voldoet aan de eisen van een professionele tandartsenpraktijk. Zo zijn we continu bezig de kwaliteit van ons tandheelkundig handelen hoog te houden.

Adres: Broeklanden 20, 6931 XS Westervoort
Telefoonnummer: 026 3118660
Stad: Westervoort
Route: Broeklanden 20
Postcode: 6931 XS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:30 - 17:15
Woensdag: 08:30 - 17:15
Donderdag: 08:30 - 17:15
Vrijdag: 08:30 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden tandarts westervoort, Orthodontist Westervoort, Tandarts Pijnenburg Westervoort, Tandarts Duiven, Tandartsen Westervoort, Tandarts Zevenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Clinics Westervoort Dental Clinics Westervoort 832 meter Hele fijne tandartspraktijk waar ze echt met je meedenken en waar een tandartsbezoek ...
Recensies
Deskundig en up to date, de gezondheid van je gebit staat altijd voorop. Beste tandarts in de regio.
1 gaatje kostte mij hier uiteindelijk 900 euro. Na het verhelpen van een gaatje in mijn tand, door deze tandartspraktijk, ontstond bij mij een fistel op mijn tandvlees. De tandarts Jordy zou dit verhelpen met een wortelkanaalbehandeling. Vooraf is er geen offerte gemaakt, dit terwijl dit bij wet wel verplicht is. Spijt dat ik in het verleden voor deze tandartspraktijk heb gekozen. Ik ben nu niet bang voor de tandarts, maar bang voor de tandartsrekening.
Bijna 25 jaar geleden binnen gelopen met een zeer slecht gebit. Bas heeft mijn gebit totaal gerenoveerd en altijd met een lach. Samen met alle medewerkers is het al jaren een fantastische praktijk. Ik ben altijd met plezier naar deze vakmensen gegaan.
Beste tandarts in de wijde omgeving. Zeer patientvriendelijk. Uitstekende vakbekwaamheid met in mijn geval een jarenlange restauratie die perfect is uitgevoerd. Wat een ander voor onmogelijk zou houden doet hij wel en met het gewenst resultaat in een zeer efficiënt lopende praktijk.
Stuk van mijn kies gebroken, dezelfde dag nog geholpen ben er blij mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid