facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandgaaf

Tandgaaf

Info

Of dat nu mooie kronen, facings, of een echt mooi kuntstgebit wenst, of dat u graag uw tanden gebleekt wil hebben, of gewoon witte vullingen in plaats van de vullingen die u nu heeft, vertel ons uw wens en wij maken het waar!

Adres: Dubbelstraat 90, 4611 GM Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 085 - 130 22 96
Stad: Bergen op Zoom
Route: Dubbelstraat 90
Postcode: 4611 GM



op zoek naar gerelateerd: tandgaaf onzichtbare beugel, tandgaaf bergen op zoom vacatures, tandarts tandgaaf, implantoloog bergen op zoom, tandgaaf roosendaal, tandarts bergen op zoom, implantaten bergen op zoom, het klein arsenaal bergen op zoom
Recensies
Ben zeer te spreken over de implantoloog R. Marques Duarte. Hele rustige man die heel secuur werkt en alles uitlegt wat hij gaat doen. De assistentes, met name Patricia en Nicole hebben naar de patiënten een persoonlijke en prettige benadering. Dat ontbreekt er nog weleens aan in de huidige maatschappij en dat is juist heel fijn. Wat ik minder fijn vind is dat ik op mijn toch reeds zeer gevorderde leeftijd het gevoel krijg door Mevr. Wolters als een kleuter toegesproken te worden. Ik wordt door haar ook gebeld met de vraag wanneer ik mijn controle wil inplannen. Dat bepaal ik zelf lijkt me toch. Had ik al eerder in de mail doorgegeven dat ik zelf een afspraak zou maken.
Update: Na enig aandringen is het probleem opgelost, waarvoor dank. Mijn 85 jarige moeder krijgt een rekening die haar mantelzorger abusievelijk betaald aan Tandgaaf ipv Infomedics. Herinnering 20 euro extra kosten. Contact opgenomen met Tand'gaaf' die doorverwezen naar Infomedics. 1 uur aan de telefoon gezeten , we moesten maar bezwaar aantekenen. Tandgaaf had ook niets gemeld dat er per ongeluk een bedrag op hun rekening was gestort. Zojuist email van Infomedics . Bezwaar AFGEWEZEN!
OPLICHTERS. Vette rotzooi zaak personeel onvriendelijk. Snap niet hoe deze tandartspraktijk nog draait. Weten niet wat het vak inhoud en zijn erg onvriendelijk. Doen alsof je niks vergoed kan krijgen ook al heb je hier recht op bij bepaalde behandelingen. Patricia heeft geen inlevingsvermogen en is erg gemeen en onbeschoft
Tijdens een ingewikkelde behandeling bij de kaakchirurg in hetzelfde gebouw als Tandgaaf heeft de bazin van Tandgaaf onze auto klemgereden. De receptioniste van Tandgaaf gaf aan dat het de auto van haar bazin was die onze auto klem geparkeerd had. Blijkbaar zijn de vakken aan de zijkant van het terrein niet voor gasten gereserveerd, iets dat ons niet bekend was en waar ook geen bordje voor op het terrein staat was dit het geval geweest, dan hadden wij hier nooit geparkeerd natuurlijk. Na het vriendelijk vragen of degene de auto wil verplaatsen werd mij doorgegeven dat "het is doorgegeven maar zij is bezig met consulten". Na een behandeling bij de kaakchirurg, is bijkomen van de verdoving niet iets dat je op het parkeerterrein wilt doen, je wilt naar huis. Het niet mee werken, expres dwars liggen, dat zit mij dwars en geeft toch een domper op het gevoel als je ergens vertrekt. De auto is weggehaald nadat ik het mevrouw zelf heb gevraagd tussen de consulten door. Deze mevrouw gaf aan dat het op de deur staat de onderste alinea op het rechter raam naast de deur dit hadden wij niet gezien. Jammer!
Deze zogenaamde zorggroep is zeker geen aanrader. Ik kwam bij mevrouw Wolters voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek gaf zij aan dat voor een juist advies een foto echt nodig was maar daar waren wel kosten aan verbonden. Toen heb ik gezegd dat ik daar niet mee akkoord kon gaan omdat eerder aangegeven was dat het advies gratis zou zijn. Mevrouw Wolters gaf toen aan dat zij de kosten voor de foto op zich zou nemen. Weken later heb ik via e-mail aangegeven dat ik geen gebruik wilde maken van haar diensten omdat ik de prijs te hoog vond. Prompt kreeg ik een rekening voor het maken van de foto! Mevrouw Wolters kon zich natuurlijk niets herinneren van onze afspraak. Na heel wat heen en weer mailen heb ik uiteindelijk de rekening maar betaald maar ik voel me wel opgelicht!
Na heel vaak gescheurde prothese zowel onder als boven proberen te bellen voor een "alweer" reparatie. Helaas geen bereikbaarheid meer, alleen tussen 9 en 11. Hoe waardeloos is dit als je begin middag belt. Het antwoord apparaat vraagt om te mailen. Dan zeker afwachten of ze misschien ooit terug mailen. Gelukkig was een collega bedrijf wel goed bereikbaar . Dus mij zien ze hier niet meer terug.
Waardeloos ! Mensen wie er werken zijn prima. de bazin is poen belust wat ze declareren bij de verzekering en je dan bij laten betalen is een grove schande ! Zij wil snel rijk worden ! Pas er mee op
Absoluut geen aanrader! Beugel gehad bij iemand anders daarna Facings laten zetten, tot zover prima. Nieuwe afdrukken, nieuwe spalk. Gesprekken, controleren ect Facings laten zetten daarna mijn nieuwe spalk erin Spalk was losgegaan, en te kort tijd in geplant, hierdoor snel snel, loop de deur uit of hij schiet al los. Terug naar binnen gegaan en voor noodvast gezet. Kom je terug voor de volgende afspraak kunnen ze niks doen.. dag erna een gesprek met mvr Wolter, een hoop excuses verzinnen dat het niet anders kan, Wordt geen oplossing gezocht, mag niet uitpraten.. Wolters wist mij zelf te vertellen hoe mij gebit er vroeger uit zag volgens haar. Dan krijg je het excuus dat hun in een situatie van een ander terecht gekomen zijn en dit niet kunnen oplossen. Terwijl dit onzin isAls je het niet kan oplossen, begin er dan niet aan! Want nu is ben ik dus verder van huis! Gevolg: nog meer kosten, tijd verstiert om iemand anders te zoeken en ongelofelijk veel pijn in mijn mond! Ik hoop voor hun dat mijn facings een jaar blijven zitten, want wil er nooit meer terug!
Onbereikbaar. 2x na een behandeling een ontsteking opgelopen. Beide keren weggestuurd met neem maar een paracetamol. Echt heel jammer. Factureren doen ze wel heel snel.
Na 14 maanden is mijn gebit in een mooie staat . Ik wil iedereen bedanken die zijn bijdrage hieraan geleverd heeft , met zijn of haar deskundigheid, vriendelijkheid en het houden aan de gemaakte afspraken . Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid