facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor tanden-bleken.com

tanden-bleken.com

Info

tanden-bleken.com adviseert en levert de beste en veiligste producten voor het bleken van tanden!.

Geschiedenis

Wij adviseren u voor uw eigen veiligheid en voor het behoud van uw tanden om alleen originele en gecertificeerde tanden bleek producten te gebruiken, welke goedgekeurd zijn door de Europese Unie en door de Nederlandse Voedsel - en Waren Autoriteit.

Wij leveren uitsluitend originele, 100% veilige en betrouwbare producten van topkwaliteit! Onze tanden bleek producten voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese wetgeving voor tandbleekmiddelen.

De producten zijn geregistreerd, gecertificeerd en goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel - en Waren Autoriteit en door de Europese Unie op het gebied van veilig (thuis) tanden bleken!

Adres: Rodingsveen 134, 7041 VN 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 085-792 011 2
Stad: 's-Heerenberg
Route: Rodingsveen 134
Postcode: 7041 VN



op zoek naar gerelateerd: Hoevaak tanden bleken, Wat is tanden bleken, Tanden bleken werkt niet, Wanneer resultaat tanden bleken, Gele tanden bleken, Tanden bleken 's nachts, Tanden bleken hoe werkt het, Tanden bleken met peroxide
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid