facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartsveraart

Tandartsveraart

Geschiedenis

Het professionele en ervaren team van onze tandartspraktijk in Numansdorp staat altijd voor u klaar. Met de modernste materialen en technieken verzekeren wij u van de beste aandacht en zorg voor uw gebit. Of het nu gaat om een halfjaarlijkse controle of om de meer complexe ingrepen, bij ons bent u in goede handen. Wij voorzien u vooraf van een uitgebreid advies, waardoor u altijd verzekerd bent van de compleetste tandheelkundige mondzorg die wij u kunnen bieden. Onze artsen zijn stuk voor stuk ervaren specialisten en zijn door diverse trainingen en cursussen op de hoogte van alle recente ontwikkelingen die betrekking hebben op hun respectievelijke disciplines. Voor patiënten met angst voor de tandarts hebben wij meerdere oplossingen, zodat ook zij zonder problemen kunnen plaatsnemen in de stoel. Wij zien u graag terug in onze praktijk. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen of om ons aan de tand te voelen voor verdere informatie.



"Persoonlijke betrokkenheid en een veilig gevoel wanneer u in de stoel ligt van de tandarts. Tandartspraktijk Veraart in Numansdorp is een praktijk voor algehele tandheelkunde. Als aandachtsgebied zijn wij gespecialiseerd in angst en angstbegeleiding.Wij behandelen voor u uw kroonwerk, brugwerk, prothetiek, vullingen, een wortelkanaalbehandeling, implantaten of een uitgebreide gebitsreiniging. In onze praktijk zijn permanent twee ervaren porseleintechnici aanwezig die u graag van dienst zijn."
Adres: Burg de Zeeuwstraat 22, 3281AJ Numansdorp
Telefoonnummer: 31 186 654093
Stad: Numansdorp
Route: Burg de Zeeuwstraat 22
Postcode: 3281AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts numansdorp tuindorp, Tandarts Verhoeven Oisterwijk, Tandarts Verhoeven Oud Gastel, Tandarts ene Numansdorp, Guus van den Bosch tandarts, Tandartspraktijk Zwolle, Tandarts De Parel, Bosch en Bode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandarts bosch En bode Tandarts bosch En bode 274 meter Fantastische tandarts! Expertise, vriendelijk & geen onnodig gepraat terwijl je b...
Recensies
Hier zijn ze super vriendelijk en ze staan altijd voor je klaar als het nodog is.
Ik hoefde niet te wachten en de diagnose was snel gesteld. Er werd goed naar me geluisterd en ik ben na het nemen van foto's en krijgen van uitleg, doorgestuurd naar een fysiotherapeut. Fijn geholpen door tandarts Veraart, ook assistentes waren vriendelijk.
Tandarts Veraart kent zijn patiënten, de historie en familiebanden. Daarnaast neemt hij klachten serieus en zijn de controles en afspraken bij de mondhygiënist altijd uit de kunst. Na 24 jaar nog steeds zeer tevreden.
Welkom ontvangst in de wachtkamer , vriendelijke tandarts.geeft goede uitleg wat er gaat gebeuren Afspraken die zijn gemaakt worden nagekomen.
Na vele negatieve ervaringen, met mijn vorige tandarts, nu eindelijk het idee dat er echt goed naar mijn gebit gekeken wordt. Fijne praktijk!
Ik voel me super op mijn gemak bij Tandartsengroep Zandpad. Iedereen is heel vriendelijk en zorgzaam. De tandarts werkt snel en voorzichtig. Ik kan goed met hem communiceren en hij luistert altijd. Ik heb niet lang geleden de overstap naar deze praktijk gemaakt, dat was een zeer goede beslissing.
Zeer vriendelijk en professioneel. Zeer tevreden tot nu toe.
Leuke gezellige tandarts. Was 1e keer dus echt beoordelen kan ik nog niet.
Sanne deed de preventie zorgvuldig en het deed geen pijn!
Uitstekend van start tot finish. Professioneel, ter zake kundig, zorgzaam, prettig. Hele goede praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid