facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Willemstad

Info

Team van de tandarts Willemstad
Ons team is ingesteld op allerhande doelgroepen, maar heeft zich gespecialiseerd in tandzorg voor kinderen en angstpatiënten.



"Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda breidt uit en gaat een samenwerkingsverband aan. Welkom bij jouw tandartspraktijk in Willemstad. Ook deze praktijk biedt diverse tandheelkundige behandelingen aan, waarbij persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat. Van implantologie tot protheses en van periodieke controle tot tanden bleken, neem snel plaats in onze stoel!"
Adres: Groenstraat 18, 4797BB Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0168472603
Stad: Willemstad
Route: Groenstraat 18
Postcode: 4797BB


Recensies
Een heel prettige tandartspraktijk. Voor het eerst in mijn leven dat ik het geen probleem vind om naar de tandarts te gaan... Zeer professioneel, vriendelijk en kundig. Blij dat zij in Willemstad zijn gevestigd!
Twee top tandartsen, ook het omgaan met kinderen die bang zijn voor de tandarts doen ze uitstekend, 5 sterren dik verdient
Super tevreden over behandelingen Blij met tandarts in Willemstad!
Hele goede, lieve tandarts en assistent.
Heel vriendelijk en kundig personeel. Ik kan t iedereen aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid