facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Visser-Witteveen

Tandartspraktijk Visser-Witteveen

Info

Tandartspraktijk Visser-Witteveen is een jonge, dynamische tandartspraktijk in Huizen. U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, mondhygiene en orthodontie.

Geschiedenis

Ellen Visser-Witteveen is de praktijk gestart in december 2006. De praktijk is gevestigd in het 4e kwadrant in Huizen aan de Hoftuin. Direct aan de Blaricummermeent gelegen. We zijn makkelijk te bereiken via de Oostermeent of de A27 en hebben voldoende parkeergelegenheid. Ook voor rolstoel gebruiker is de praktijk toegankelijk. Parkeren direct voor de deur, op verzoek.

Onze praktijk is een moderne praktijk, die volledig is afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. U kunt bij ons terecht voor alle behandelingen op het gebied van mondzorg zoals: preventie, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen met een microscoop, protheses in nauw overleg met onze tandtechniekers, orthodontie en eenvoudige beugels voor kinderen en volwassenen. Diverse bleeksystemen. Angstige patienten en gehandicapten hebben het ook prima naar de zin bij ons.

Adres: Hugo de Grootsingel 19, 1277 CL Huizen
Telefoonnummer: 035 524 0500
Stad: Huizen
Route: Hugo de Grootsingel 19
Postcode: 1277 CL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tanden bleken Huizen
Recensies
Personeel is vriendelijk, denken met je mee. Er wordt geluisterd en de behandelingen verlopen altijd prettig
Mooie schone tandartspraktijk waar de tandarts tijd neemt voor haar patiënten. Vriendelijk en kundig team. Een aanrader voor mensen die angst hebben om naar de tandarts te gaan.
Fijne praktijk en ziet er goed, schoon uit. Deskundige mensen.
Zeer tevreden over tandarts Visser als verwijzend collega; goede indicatiestellingen en vlotte verwijzingen die patienten ten goede komen, dr. J.R. Hesse, kaakfysiotherapeut te Amsterdam
Wij hebben zeer slechte ervaringen met deze tandarts praktijk. Administratief heeft men de zaak niet op orde. Ondanks dat afspraken zijn afgezegd, brengt men ze toch in rekening en beweert men dat ze niet zijn afgezegd!
Super goeie en lieve tandarts !
Er wordt met je meegedacht, service en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel
Slechte tandarts praktijk, administratief is het erg slecht geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid