facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk van der Lee Leeuwarden

Info

Zoekt u een prettige tandarts in de buurt waar u vriendelijk verwelkomd wordt? Dan is úw tandarts in Leeuwarden: Tandartspraktijk van der Lee.

Geschiedenis

Tandarts Leeuwarden

Adres: Westersingel 44, 8913 CL Leeuwarden
Telefoonnummer: 0582164682
Stad: Leeuwarden
Route: Westersingel 44
Postcode: 8913 CL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Angst tandarts Leeuwarden, Tandartsen Leeuwarden, Tandarts Leeuwarden emmakade, Inschrijven tandarts Leeuwarden, Tandarts - Leeuwarden Schrans, Tandartsen Leeuwarden bilgaard, Kindertandarts Leeuwarden, Beste Tandarts Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biologische Tandarts Friesland Biologische Tandarts Friesland 2 km In mijn leven heb ik vele tandartsen gehad, maar nergens zo tevreden geweest. Mijn ge...
Recensies
Iets geschrokken door de negatieve reviews kwam ik hier als ‘weekend klant’ terecht omdat deze tandarts die dienst had. Zeer vriendelijk behandeld. Zeker niet duur in mijn beleving. Echt een lieve tandarts en assistente. Assistente vertelde me van personeelstekort toen ik vroeg naar de negatieve reviews hier op Google. Vind het sneu voor ze en schrijf dit daarom; mijn ervaring is zeer goed! Jammer dat ze een patiënten stop hebben. Ik was hier graag nou ja hoe graag kun je naar een tandarts willen patiënt geworden.
Tot een aantal jaar geleden was ik echt tevreden over van der Lee maar het begint steeds slechter te worden. Ze heeft het vooral verpest bij mij bij het zien hoe ze met mijn kinderen omging. Als je kind het ook maar een beetje spannend vind maakt zij daar wel een enorme tandarts angst van. De kinderen gaan nu naar een speciale kinder- angsttandarts en godzijdank gaat dat nu goed. Verder proberen ze hier zoveel mogelijk geld van je te krijgen. Want ik zou naast 2x per jaar op controle ook zeker weten 4x ! per jaar voor een gebitsreiniging langs moeten komen. Geldklopperij. Ik heb mij inmiddels ingeschreven bij een andere tandarts.
Ik ben erg tevreden over hoe ik geholpen wordt. Vorig jaar zijn mijn hoektanden weer mooi gemaakt door tandarts v.der Lee. Ze staken erg af bij mijn voortanden en waren niet egaal en hadden ook donkere kleur. Vorige week is er een lay-out geplaatst waar ik ook erg tevreden over ben. Verder is de behandeling van onderhoud,controle, mondhyginiste en advies erg goed. Ik ben erg blij met deze praktijk na jaren slechte ervaring te hebben gehadt bij een andere praktijk.
Erg fijne tandarts praktijk! Natuurlijk is naar de tandarts gaan nooit leuk maar je wil goed geholpen, geadviseerd en gehoord worden. Ik heb vele tandartsen gehad maar deze is verre weg de beste! Niet voor niks dat deze praktijk de lieve tandarts word genoemd. Ik zit er al jaren en aan vriendelijkheid, begrip en vakmanschap niks te kort.
Ze is een geldwolf. Angst tandarts? Ze gaat eerst in je hart zitten en dan eet ze je ziel op. Eerst vertellen dat ze me kan helpen vervolgens mijn tandartsbudget van 2 jaar opmaken en dan een staande diagnose in de GANG waar ik ook voor moest betalen terwijl ik een afspraak had voor het vervolg van mijn behandeling, om dan te horen dat ze mij niet meer kan helpen ... Eind verhaal beland in het ziekenhuis compete extractie onder narcose van alle tanden !! , botverwijdering en een prothese ... Heeft ze haar diploma op Marktplaats gekocht ? Ze wist dat het zo zou eindigen en dan toch wat centen maken. BleHh
Wat een fijne praktijk! Ze zijn goed in hun werk en daarnaast luisteren ze goed naar je, zijn transparant over de kosten en denken met je mee over eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering. Vallen hun conculega’s niet af en blijven steeds professioneel. Gaan ook goed om met mensen die angst hebben voor de tandarts. Ik zou hen zeker aanraden!
Wat een top praktijk! Tandarts van der Lee nam alle tijd om mijn zoon na zijn ortho behandeling weer een stralende lach te bezorgen. Ze heeft de voortanden opgebouwd. Wat een vakvrouw! Echt super tevreden! Dit had ik aan geen andere tandarts toe vertrouwd. Ook de meiden die voor haar werken zijn toppers. Ze stellen je op je gemak, je voelt je echt welkom in deze praktijk. Ik zou het iedereen aanraden.
Vriendelijke medewerkers, slechte tand "arts". Deze praktijk zal u pushen om zoveel mogelijk te doen wat zij willen, al gaat dat ten kosten van je portemonnee en je gebit. De tweede ster is voor de vriendelijkheid.
Deze praktijk is niet eens een waard. Belachelijk hoe ze met patiënten en afspraken omgaan. Als ik op de pagina van hun kijk staat er dat ze voor angstpatiënten zijn maar hiervoor heeft men wel empathie nodig iets wat je compleet mist in deze praktijk. Als het om geld gaat ben je welkom en een mooie klant. Afspraken die ze maken zijn heel erg chaotisch, als je een afspraak al maanden in hebt staan zou het kunnen dat ze op het laatst nog even de afspraak willen verplaatsen en ze je vaker bellen. Al in al een van de slechtere praktijken waar ik tot nu toe was geweest en ik zou er ook nooit meer daar naartoe. Helaas is de praktijk niet echt aan te bevelen behalve als je opgelicht wil worden.
Helaas, ik zou onder narcose behandeling maar wegens corona lukte dit niet bij de praktijk zelf. Nu hebben ze me al 2 keer doorverwezen naar instanties die naar hun zeggen dit wel kunnen. Beide keren 50 euro kwijt alleen om naar de desbetreffende collega's te gaan en binnen 5 minuten erchter komen dat zij dit niet doen, althans niet de behandeling die ik met mijn tandarts had afgesproken. Vervolgens weer gebeld om te zeggen de behandeling bij van der lee zelf te doen en te wachten wanneer het narcose team weer beschikbaar zou zijn. Dan krijg je de hondsbrutale receptioniste aan de lijn vanaf dag 1 al geen fan van haar, ze stuurt mails met de verkeerde datums en geeft ons dan de schuld omdat het in haar "systeem" anders zou staan, terwijl ik haar, haar eigen mail liet zien met de verkeerde datum en tijd die je vervolgens meld dat het te veel werk is om de behandelkamer om te bouwen voor narcose. Ik raad iedereen af hier een afspraak te maken, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en dat ook nog eens door een onbeleefd en enigszins incompetente receptioniste.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tandartspraktijk van der Lee Leeuwarden met het openbaar vervoer


Leeuwarden, Tesselschadestraat 140 meter
97
Leeuwarden, Tesselschadestraat 140 meter
612
97
Leeuwarden, Harmonie 180 meter
6
Leeuwarden, Harmonie 180 meter
6
Leeuwarden, Zaailand 320 meter
6

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid