facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Van der Kist

Tandartspraktijk Van der Kist

Info

Bij Tandartspraktijk Van der Kist in Urk zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!

Geschiedenis

Bij Tandartspraktijk Van der Kist in Urk zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!



"Mondzorg Urk is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder.De praktijk heeft 4 behandelkamers en een röntgenruimte. Bij Mondzorg Urk zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken.Een tandartspraktijk waar hoogwaardige tandheelkunde wordt geleverd. Patiënt staat op nummer 1, aardige medewerkers die veel kennis en vaardigheden hebben, en die u graag willen helpen."
Adres: Wijk 1, 45, 8321 EM Urk
Telefoonnummer: +31527690671
Stad: Urk
Route: Wijk 1, 45
Postcode: 8321 EM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 17:15
Donderdag: 08:00 - 17:15
Vrijdag: 08:00 - 13:15


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Emmeloord, Cool Dental Clinic, De Reede 80 Urk, Tandarts Bremer Urk
Recensies
Nu de tandartspraktijk is overgenomen is het een drama! Ze wilde een zenuwbehandeling doen die helemaal niet nodig was. Dit bleek na een second opinion. Blij dat ik nu bij een andere tandarts zit.
Geen wachttijd, rustige sfeer en er word de tijd voor je genomen,eerlijk en verstandig advies.
Prutsers, ben 3keer terug gekomen voor de zelfde tand en ik moest de tandarts zelf aan wijzen op de runterfoto dat er nog een gaatje zat anders hadden ze een zenuw behandeling gedaan en het gaatje laten zitten.
Dit is gewoon een hele goede tandarts die Adequaat werk levert.
Fijne tandartspraktijk, zeer professioneel en vriendelijk. Schoon, een aanrader.
Vertaald door Google Zeer vriendelijke service Ik ben erg blij dat de dokter geweldig werk heeft geleverd. Ik raad deze plek aan. Origineel Very friendly service I am very happy the doctor did a great job I recommend this place.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid