facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Tandmere

Tandartspraktijk Tandmere

Info

Tandartspraktijk Tandmere is de tandarts in Almere Poort. Wij zijn ook 'S AVONDS open! Schrijf u snel in, op www.tandmere.nl Wij staan graag voor u klaar.

Geschiedenis

Tandartspraktijk Tandmere, Tandarts Almere Poort is een tandartspraktijk gevestigd op de eerste etage van de Poort Kliniek in Almere Poort.

Adres: Beneluxlaan 575, 1363 BJ Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0362222333
Stad: Almere-Stad
Route: Beneluxlaan 575
Postcode: 1363 BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 20:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandmere afspraak maken, Amir Aghagalal, Murtada El-Lari, Dashne Abdullah, Poort Kliniek, Your Dental
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deluxe-smile Deluxe-smile 3 km Bij Deluxe-Smile garanderen wij u natuurlijk witte tanden na een 100% veilige en pijn...
Recensies
Nette praktijk waar ik goede ervaringen mee heb. Vriendelijke, professionele, en heel geduldige tandarts. Een punt is wel dat de mondhygiënisten niet altijd uit zichzelf een glas water geven na bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen en tandplak.
Erg fijne ervaring gehad bij de tandarts. De medewerkers zijn vriendelijk en ik voel me prettig in de praktijk. Zeker aan te raden!
Hele mooie praktijk, vriendelijk personeel, maar voornamelijk een zeer professionele tandarts. Vergeleken met mijn vorige tandarts neemt deze uitgebreid de tijd voor zijn patiënt en legt alles duidelijk uit. Ik ben super tevreden, ga zo door!
Fijne tandarts, alles lekker bijelkaar. Tandarts,inplantoloog, tandtechnicus word goed behandeld als je angst heb voor de tandarts en hele vriendelijke assistenten. Top praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid