facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Surhuisterveen: Ria van der Meer

Tandartspraktijk Surhuisterveen: Ria van der Meer

Info

Voorkomen is beter dan genezen!
Persoonlijke aandacht
Speciaal aandachtsgebied: kinderen en angstige volwassenen.

Geschiedenis

Ons team bestaat uit:
Ria van der Meer, tandarts
Karin Prins, tandarts
Jildou Boonstra, mondhygiëniste
Julia Jongsma, assistente
Judith Weber, preventie assistente
Antina Ploegsma-Krol, preventie assistente
Anouk Nienhuis, psychologe
Ferdinand Willemsen, officemanager



"Speciaal aandachtsgebied is het behandelen van kinderen en angstige volwassenen. Nauwe samenwerking met een psycholoog voor het verminderen van angst. Mogelijkheid voor behandeling met lachgas, of narcoseMyobrace member, rechte tanden op een natuurlijke manier."
Adres: Grensweg 5, 9231 HT Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512360619
Stad: Surhuisterveen
Route: Grensweg 5
Postcode: 9231 HT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 13:15


op zoek naar gerelateerd: Bijzondere Tandheelkunde Drachten, Myobrace surhuisterveen, Kunstgebit reparatie Surhuisterveen, Angst tandarts Drachten, Tandartspraktijk Friesland, Hovinga Surhuisterveen, Mondzorg Surhuisterveen, B.J. Schurerweg 2 Surhuisterveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandarts-eigenaar Mondzorg Surhuisterveen Tandarts-eigenaar Mondzorg Surhuisterveen 1 km Voor mondzorg op maat gaat u naar Mondzorg Surhuisterveen!
Recensies
Wat een geweldige tandarts, vanaf de eerste keer dat ik met mijn dochter hier kwam voelde het al gelijk goed!. Mijn dochter voelde ook gelijk thuis. Vooral duidelijke informatie en ook goede uitleggen Wij zijn echt zeer tevreden!!
Beste Ria je vroeg of ik contact wou opnemen na mijn zere negatieve recensie . Expres niet gedaan ik heb na een half jaar wachten vandaag eindelijk mijn hulp gehad mijn vele open zenuwen zijn gedicht ed . Ik ben zwarte H en assistente zeer dankbaar deze vrouwelijke tandarts getuigde van vakbekwaamheid en daardoor ook mijn negatieve recensie daardoor weg gehaald .
Wat een geweldige tandarts, vanaf de eerste keer dat ik hier kwam voelde het al gelijk goed! Ik had best wel angst voor de tandarts, maar door tandarts Ria en assistent Anneke is dit helemaal veranderd. Ze zijn super lief en doen hun werk ook super goed. Ik zie jullie snel weer. Groetjes Cheyenne!!
Zeer tevreden over de begeleiding. Aardige mensen waarbij ik mij op mn gemak heb gevoeld
Ze geven slechte service, mijn zoon liet zijn tanden trekken zonder mijn toestemming, slechte service, slechte tandarts.
Echt super ze zijn vriendelijke en je word echt goed behandeld en ze houden over al rekening mee, er is daar zelfs een therapie puppy/hondje ze zijn in veel dingen gespecialiseerd dus van alle markten thuis zijn ze.
De afgelopen 15 jaar heb ik niet naar de tandarts gedurfd tot ik in aanraking kwam met tandarts Ria van der Meer. Door het ontzettend lieve personeel en de mogelijkheid om onder narcose behandeld te worden gister toch gegaan. Een flinke onderhoudsbeurt verder en ik heb nu alweer een gebit waar ik mee durf te lachen! En dat alles met minimale pijnklachten. Bedankt Ria en collega's, jullie zien mij zeker terug.
De beste tandarts die mijn familie en ik ooit hebben gehad en zullen hebben! In mijn kindertijd heeft Ria mij van mijn angst voor de tandarts af geholpen. Nu ik 21 jaar ben ga ik met veel plezier naar de tandarts, omdat ik weet dat ze altijd heel vriendelijk, vrolijk en vooral heel professioneel zijn. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd wat heel prettig is. Ook zijn ze heel kindvriendelijk! Kortom; wil je een leuke, goede en kindvriendelijke tandarts? Hier moet je zijn!
Een enorme blijk van waarderingen wil ik naar deze mensen uiten. Wat een respect, passie voor het vak en een liefde voor de kinderen. Echt toppers! Enorm goed geholpen, behandeling ging perfect en wat een service.. Echt een aanbeveling! Enorm bedankt voor alles en tot snel! :
Beste tandarts ooit. Met name voor kinderen. Kinderen die moeite met een tandarts hebben , moeten hier gewoon heen. Zo vriendelijk en meelevend. Echt een meerwaarde voor de maatschappij. Enig puntje van kritiek is het bellen. Misschien hebben de mensen achter de telefoon het te druk ofzo, maar ik voel wel dat ik vaak word afgekapt en mijn zin niet kan afmaken. Dit merk ik elke keer..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid