facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Streppel

Tandartspraktijk Streppel

Geschiedenis


Specialist in cosmetische behandelingen, ook op implantaten. Geregistreerde tandartsen die nog persoonlijk de tijd nemen om U zonder pijn een mooie lach te geven. Kinderen gaan al spelenderwijs naar de praktijk waardoor een band ontstaat zonder angst voor behandelingen. Dit in een moderne praktijk in midden Limburg in een stressvrije omgeving met assistentes die nog gastvrouw zijn. Kortom: U bent onze gast en laat U verrassen door onze service! Wellicht tot binnenkort in Linne, makkelijk bereikbaar met veel gratis parkeerruimte.

Adres: Parklaan 1, 6067GP Linne
Telefoonnummer: 0475463805
Stad: Linne
Route: Parklaan 1
Postcode: 6067GP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:30 - 17:15
Woensdag: 08:30 - 17:15
Donderdag: 08:30 - 17:15
Vrijdag: 08:30 - 17:15

Recensies
Ik heb zelf angst voor de tandarts, als er mensen zijn die angst voor de tandarts hebben is dit de praktijk waar je moet zijn. Tandarts Streppel is gespecialiseerd in mensen met angst voor de tandarts en ik kan bevestigen dat dit echt klopt. Tevens had ik bij mijn oude tandarts altijd veel last van napijn na een behandeling. Hij heeft bij mij een kies getrokken en een wortelkanaal behandeling gedaan, beide behandelingen waren bij mij zonder napijn, heb zelfs na de wortelkanaal behandeling gewoon met die tand kunnen eten zonder enige pijn.. Echt een topper in zijn vakgebied.
Altijd vriendelijk. Wordt altijd netjes geholpen en kijken naar een passende oplossing omdat ik met mijn werkzaamheden zit en vaak in het buitenland ben.
Tandarts Streppel en al zijn medewerkers zijn super vriendelijk, efficiënt, en grondig. Dentist Streppel and all his staff are super friendly, efficient, and thorough.
Heel fijne tandartspraktijk voor ons gezin.
Top medewerkers. Altijd vriendelijk met een lach op het gezicht. Erg goed in hun vak.
Zeer af te raden.
Top tandarts, snel en netjes geholpen!
Vertaald door Google Ik had een spoedeisende hulp. Ze zijn vriendelijk, professioneel en ik kreeg een uitstekende behandeling. Ik ben dankbaar! Origineel I had an emergency care. They are friendly, professional and I received excellent treatment. I'm gratitude!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid