facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Schoonebeek

Info

Tandartspraktijk en tandtechnisch laboratorium in Schoonebeek



"Tandartspraktijk in Schoonebeek"
Adres: Europaweg 105G, 7761 AB Schoonebeek
Telefoonnummer: 0524-531993
Stad: Schoonebeek
Route: Europaweg 105G
Postcode: 7761 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Gezondheidscentrum Schoonebeek, Tandarts Coevorden, Tandarts Proll
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk Schoonebeek Tandartspraktijk Schoonebeek 0 meter Na een ongelukkige val waarbij mijn voortand was afgebroken, op zaterdagmiddag terech...
Recensies
Na een ongelukkige val waarbij mijn voortand was afgebroken, op zaterdagmiddag terechtgekomen bij tandarts Dijkstra. Hij heeft mij uitstekend geholpen: professioneel, deskundig en vriendelijk. Ik kwam ongelukkig en aangeslagen binnen en anderhalf uur later stond ik met een prachtige nieuwe voortand weer buiten. Het is zelfs mooier geworden dan het was en de helft zo goedkoop als in de randstad!
Een uitstekende tandarts, ondersteund door een heel fijn en warm team! Door hun vakkundige aanpak durf ik weer in het openbaar te lachen. nogmaals bedankt!
Zijn wij een keer op vakantie in drenthe. moet je naar een tandarts. Ga NOOIT naar mevr. De Bruin !!!!! Totaal respektloos. Wil geen verdoving geven. Is er een vulling uit. Hoor je gewoon ""nee hoor"" . Kom je weer bij je eigen tandarts, kon die de boel nog net redden. Wees gewaarschuwd...!!!
Tandarts is duidelijk in zijn uitleg, professioneel en vriendelijk. Hij pakte gelijk wat kleine dingen aan terwijl ik daar was voor een spoedafspraak wegens pijnklachten aan een kies, en heeft dat niet eens gefactureerd zoals hijzelf al aangaf.
Heel fijne tandarts die alles goed uitlegt en alles gebeurt in goed overleg. Kwam hier terecht met een ontstoken kies een dag voor mijn vakantie en toen blijven hangen door de goede service, ondertussen al weer 2 jaar verhuisd maar nog steeds tevreden patiënt.
Slecht te bereiken zelfs op de spoedlijn! Dochter ruim 3 jaar een beugel gehad, veel kaak klachten op naar een specialist ...Moet gewoon de gehele beugel behandeling opnieuw! Want ze krijgt haar kiezen niet op elkaar mensen ga naar een echte Ortho bedankt mevrouw de bruin!
Vanaf een andere tandarts jaren geleden in Schoonebeek terecht gekomen. Door slechte ervaringen twee gezinsleden met angst. Alle rust en tijd en altijd overleg over behandeling. Beide kinderen inmiddels beugelbehandeling bij mevr. de Bruin. Goede ervaringen met tandartsen en zeer prettige vriendelijke assistentes. Top!.
Sinds kort bij deze tandarts met onze angstige dochter. Alle respect hoe ze dit oppakken. Zo rustig en empathisch. Geweldig! Ook de assistente altijd zeer bereidwillig. Zeer tevreden klanten dus!!
Altijd goede service en vriendelijk voor jong en oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid