facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Oud Geleen

Tandartspraktijk Oud Geleen

Info

Algemene tandartspraktijk in Geleen met specialisatie in restauratieve tandheelkunde (o.a. implantologie, kroon- en brugwerk) en clear aligners (onzichtbare beugels).

Adres: Beekhoverstraat 93, 6166 AB Geleen
Stad: Geleen
Route: Beekhoverstraat 93
Postcode: 6166 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Endodontoloog Geleen, Tandarts Werry, Oschek, Mondhygieniste Geleen
Recensies
Heel slechte ervaring. Slechte tandarts en respectloze assistentes. Ik heb er spijt van. De tandarts zei dat alles in orde is, terwijl ik pijn heb en last van mijn Kiezen heb. Later bij mijn nieuwe tandarts heeft de tandarts vier gaatjes in mijn kiezen heeft gevonden. Echt het slechtste wat ik ooit gemaakt heb met een tandartspraktijk.
Graag wil ik mijn ervaring delen rondom deze tandartspraktijk, ik ben bij deze tandarts gekomen met de verwachting dat ik hier als patiënt met angst voor de tandarts op het juiste adres zou zijn. Ik ben binnen gekomen met pijn aan drie tanden, mij werd door de tandarts gezegd dat ik geen pijn kon hebben aangezien er op de foto's niets te zien was. Echter nadat de tandarts de tand ging open maken, bleek deze tand flink ontstoken te zijn. Desondanks bleef de tandarts volhouden dat mijn pijnen in de tanden door het tandenknarsen kwam, volgens hem kon ik dus geen pijn hebben en moest ik maar met een bitje gaan slapen en dan zou het overgaan, mijn pijn werd voor mijn gevoel niet serieus genomen door deze tandarts. Na veel discussies met deze tandarts heeft de beste man vier keer de tand moeten open maken, vervolgens nog een wortelkanaalbehandeling waarbij de zaak was afgedaan volgens de tandarts, al met al heeft dit grapje mij zo'n 1000 euro gekost en uiteindelijk zat er ook nog een gat in de vulling en ben ik naar een andere tandarts gegaan. Deze tandarts heeft ontdekt dat er een gat in de vulling zat en bleek de tand ook in twee stukken te zijn, waarna mijn tand getrokken moest worden. De discussies en het feit dat ik constant moest "bewijzen" dat ik pijn had en dus niet serieus genomen werd heeft mij veel onnodige stress bezorgd en uiteindelijk is de tandpijn ook niet verholpen. Door de manier waarop de tandarts mij behandelde namen de assistentes mij ook niet serieus. Al met al geen prettige ervaring, veel stress, veel geld kwijt en nog steeds veel pijn!
Leuke tandarts, vriendelijk personeel, zeker een aanrader und den tanden sind Gold weert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid