facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Oenkerk

Tandartspraktijk Oenkerk

Info

Hét adres voor een mooi en gezond gebit! In onze praktijk zijn wij betrokken bij onze patiënten en wordt er professioneel, preventief en kindvriendelijk gewerkt.

Geschiedenis

Hét adres voor een mooi en gezond gebit!

In onze praktijk zijn wij betrokken bij onze patiënten en wordt er professioneel, preventief en kindvriendelijk gewerkt. De meest voorkomende behandelingen doen wij bij ons in de praktijk. Daarnaast hebben we een uitstekende verwijsrelatie met kaakchirurgen, orthodontisten en paradontologen.

Ons team bestaat uit 5 tandartsen, met ieder hun eigen aandachtsgebieden. Daarnaast zijn er twee mondhygiënistes werkzaam in onze praktijk. Het team van tandartsen en mondhygiënistes wordt ondersteund door zeer deskundige stoel- en balieassistentes.
Tot slot zijn er twee praktijkmanagers die verantwoordelijk zijn voor de planning van tandartsen en assistentes, facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer en er kortweg voor zorgen dat alles in de praktijk op rolletjes loopt.

Adres: Frisiastate 2, 9062 GX Oenkerk
Telefoonnummer: 058 256 2808
Stad: Oenkerk
Route: Frisiastate 2
Postcode: 9062 GX


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandartsenpraktijk Trynwâlden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid