facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Nijverheidssingel

Info

Bij Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel in Breda zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!

Geschiedenis

Bij Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel in Breda zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!

Adres: Nijverheidssingel 319, 4811 ZW Breda
Telefoonnummer: +31765227626
Stad: Breda
Route: Nijverheidssingel 319
Postcode: 4811 ZW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Nijverheidssingel 315 Breda, Cetzia, Tandarts Kinderman, Tandarts kinderman breda, Tandarts tramsingel Breda, Hans van Erp tandarts, Tandarts van Erp, Desi Gercheva
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tridenzo Tridenzo 1 km Ik was al even niet bij de tandarts geweest. Ik ben zeer netjes geholpen! Ik kwam voo...
Dental Clinics Breda Dental Clinics Breda 2 km Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer bet...
Recensies
zeer duidelijk en betrokken uitleg en behandeling chapo.
Fijne praktijk, wortelkanaalbehandeling gehad. Goede uitleg over wat er ging gebeuren gekregen. Blij dat mijn kies gered is.
toen van erp er zat was het prima maar nu hij weg is gaat het er niet top. kreeg ineens een buitelandse vrouw en die was amper te verstaan en bij ons thuis was het bij meerdere dat er kiezen getrokken moesten worden. bleek nadat we er weg waren nooit nodig zijn geweest. ben blij dat we niet hebben laten trekken.
Liever had ik vooraf! deze recensies gelezen. Met een zeer ontevreden gevoel net thuisgekomen.
Tandarts Martina sinds Van Erp weg is gegaan. Ze is een waardeloze tandarts. Heb aantal mensen gesproken die zeggen het ook. Dus ben niet de enige met slechte ervaringen van deze tandarts Martina.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid