facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Monique Dukker

Tandartspraktijk Monique Dukker
Adres: Kerkstraat 17, 2231CX Rijnsburg
Telefoonnummer: +31714020548
Stad: Rijnsburg
Route: Kerkstraat 17
Postcode: 2231CX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts praktijk Monique Dukker kerkstraat Rijnsburg, Tandheelkundig Centrum Rijnsburg
Recensies
Pijn na wortelkanaalbehandeling is nooit weg gegaan, ben zeker al maanden verder, aan het wachten tot de zogenoemde ‘krimppijn’ verdwijnt. Kreeg tijdens m’n eerste 3 behandelingen elke keer een andere tandarts voor me. Daarnaast kreeg ik een keer twee stagiaires aan mijn stoel, zonder full-time begeleiding, om een vulling te vervangen. Mijn goedkeuring hiervoor werd pas gevraagd nadat de verdovingen al in mijn kaak zat en ingewerkt was. De behandeling duurde 1.5 uur en de tandarts kwam soms kijken of het goed ging. De vulling doet nog steeds pijn. Leergeld voor mij door eieren voor mijn geld moeten kiezen, dom!
Zeer slechte behandeling en miscommunicatie ! Ze begrijpen jou niet ! Zodra je praat met ze over jou afspraken ze begrijpen niet daardoor ze vragen je om met het Engels te praten !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid