facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk KatwijkDental

Info

Tandartspraktijk KatwijkDental is een kleinschalige, persoonlijke praktijk voor alle nodige tandartsbehandelingen en mondzorg. Via de website www.katwijkdental.nl kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een eerste kennismaking met onze praktijk.

Adres: Tramstraat 110, 2225 CM Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0714071000
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Tramstraat 110
Postcode: 2225 CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Katwijk Groen van Prinstererweg, Tandarts Katwijk hoornes, Tandzorg Katwijk, Spoed tandarts Katwijk, Tandarts Haasnoot, Tandarts Noordwijk, Tandarts Triangel, Tandarts Rijnsburg
Recensies
Geweldige tandarts, erg kundig! Ik heb een prachtige klik prothese. Kaak rechtzetten en het plaatsen van de implantaten heeft deze tandarts ook gedaan. Het ziet er echt heel mooi uit! Bovendien zijn ze erg aardig en samen met zijn assistent is het een leuke praktijk! Heengaan zou ik zeggen!!
Super lieve tandarts. Goed in zijn werk en erg behulpzaam! Nooit geen andere tandarts meer
Hele goede tandarts. Altijd zonder pijn en met een goed gevoel weg.
Vandaag voor mijn twee voortanden geweest, deze zijn vervangen door twee nieuwe prachtige tanden. Erg tevreden met de service en vooral mooie resultaat! De tandarts en zijn assistenten stellen je erg op je gemak tijdens de behandeling, bedankt.
Had deze week een wortelkanaalbehandeling en ben erg goed geholpen. Pijnloos en kundig. Zijn 2 lieve mensen die je op je gemak stellen. Van mij een dikke 10
Top tandarts. Ben zelf erg bang voor tandarts bij dental Katwijk dr matthias totaal geen last van hij stelt je erg op je gemak en neemt de tijd voor je.ik heb zelf vele tandartsen gehad maar ik voel me bij matthias echt een klant .een echte vakman en altijd tijd voor een bakkie
Mijn ervaring met Dental Katwijk is buitengewoon en uitmuntend! Dr. Matthias Rau is een enorme vakman en verstaat zijn beroep als geen ander. Met zijn hyper moderne tandartsenpraktijk aan de Tramstraat is Matthias een heel relaxed en kalm persoon die alles uitlegt wat hij doet en neemt ook nog eens uitgebreid de tijd voor je. Hij stelt je op je gemak en het is er zelfs 'gezellig' te noemen..... Daarnaast is Dr. Rau gespecialiseerd in angsten voor de tandarts. Ga dus gerust, je hoeft niet bang te zijn want het zal je echt geen pijn doen in je mond. Ik was de grootste angst haas en ook de grootste vijand van tandartsen maar dat is na mijn verhuizing naar Katwijk, bij Dental Katwijk, totaal weg! Verder is het ook nog eens de goedkoopste tandarts die ik tot nu toe heb gehad. Ook zeker voor een brug en kroon. Dit moet ik namelijk binnenkort laten doen en wilde weten wat dit zou gaan kosten. Onder het genot van een overheerlijke espresso koffie blijkt in alles dat het tandartsenvak zijn grote passie is. 5 GOUDEN STERREN ***** voor Dr. Matthias Rau met 'zijn' DENTAL KATWIJK en al zijn fijne collega's!
Wat een aanwinst voor de tandartszorg in Katwijk. Je zou haast voor je plezier gaan. De tandarts in Noordwijk sloot zijn deuren en zochten een nieuwe tandarts. Blij dat wij bij Katwijkdental terecht konden. Aanrader!
Slechtste tandartspraktijk die ik ooit heb meegemaakt totaal niet bezig met oplossingen alleen maar aan hoe ze je geld zsm van je kunnen afpakken receptioniste altijd chaggo en onbeleefd ik waarschuw jullie hier word je zeer slecht geholpen en je problemen worden alleen maar erger!
We zijn vorig jaar overgestapt van tandarts, en we zijn erg blij dat we naar jullie zijn gegaan . Jullie zijn vak bekwaam en ontzettend vriendelijk .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tandartspraktijk KatwijkDental met het openbaar vervoer


Katwijk, Centrum 70 meter
431
Katwijk, Centrum 90 meter
431
Katwijk, Zwanenburg 170 meter
431
Katwijk, Zwanenburg 180 meter
431
Katwijk, Nieuw Brittenburg 430 meter
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid