facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Jagtkade

Tandartspraktijk Jagtkade

Info

Bij ons kunt u terecht bij de tandarts maar ook voor een behandeling bij de mondhygiëniste en tandtechnicus.

Geschiedenis

Welkom bij Tandartspraktijk Jagtkade. Wij zijn een groeiende praktijk met een moderne uitstraling. Het is een lichte, ruime praktijk met twee behandelkamers. Dankzij de ontspannen sfeer wordt ook voor angstige patiënten de drempel om naar de tandarts te gaan verlaagd. Bij ons kunt u terecht bij de tandarts maar ook voor een behandeling bij de mondhygiëniste en tandtechnicus. Binnen Tandartspraktijk Jagtkade werken we met een jong team dat uit zeven personen bestaat. Omdat ons team klein is stelt dit ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien. Wij hebben er dan ook alles voor over om onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis te sturen.
Het hoog houden van de kwaliteit vinden we erg belangrijk en doen we o.a. door middel van nascholing, aanschaffen van de nieuwste apparatuur en het werken met hoog kwaliteit materialen. Dit in combinatie met gedegen ervaring in behandelingen maakt onze praktijk uniek.
Voorkomen van een probleem in mondzorg is altijd makkelijker dan behandelen. Daarom investeren we veel tijd in preventie, vooral bij onze jonge patiënten. Bij behandelingen werken we met onze patiënten als een team. Ze mogen hun wensen uiten en kunnen vertrouwen op een professioneel en duidelijk advies van ons.
Hygiëne staat bij ons ook hoog in het vaandel. Wij werken met strikte richtlijnen en protocollen die ons helpen om besmetting tegen te gaan.



"Tandartspraktijk Jagtkade biedt een volledige tandheelkunde aan, waarbij er niet alleen een tandarts is maar ook preventie-assistentes, een mondhygiëniste en een tandtechnicus.U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde en preventie maar ook kroon en brugwerk, implantaten, cosmetische tandheelkunde, extra reiniging, bleken en hockeybitjes.Wij proberen onze zorg continue te verbeteren en investeren in vernieuwing van onze apparatuur en kunde. Zo werken wij nu met een mondscanner.Onze praktijk ligt in de oude vesting van Hellevoetsluis, nabij de molen. Naast dat u er gratis kunt parkeren is het misschien gelijk een dagje uit, voor een wandeling in en rond de vesting, vuurtoren en kinderstrand."
Adres: Burgermeester van de Jagtkade 9, 3221 CB Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-313839
Stad: Hellevoetsluis
Route: Burgermeester van de Jagtkade 9
Postcode: 3221 CB



op zoek naar gerelateerd: Spoed tandarts Hellevoetsluis, Tandarts Ravense Hoek, Tandarts Tromp Hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esthedent Tandartsenpraktijk Esthedent Tandartsenpraktijk 709 meter Dit is echt een heel fijne tandarts. Altijd op tijd en heel erg vriendelijk. Ook gaan...
Ortho Hellevoetsluis Ortho Hellevoetsluis 2 km Fijne Ortho praktijk, vriendelijk personeel. Staan open voor veel vragen. Behandelen ...
Recensies
Ik als angsthaas word heel goed begeleid door Beatrice en de assistentes Ga niet graag maar ga wel elk half jaar en altijd even lief Ook nu met 2 kronen wat een hele opgave voor me was maar ga elke x met fijn gevoel weg Super tandarts
Hele fijne, rustige en vriendelijke tandartspraktijk. Zeer zeker aan te raden aan iedereen die angst heeft om naar de tandarts te gaan!
Hele fijne en professionele tandarts. Toen mijn oude tandarts ermee stopte ben ik overgegaan naar Jagtkade. Wat een verbetering. Hele moderne en nieuwe apparatuur en kundige, vriendeljke mensen. Ze hebben een aantal zaken die helaas wat minder waren gedaan door mijn oude tandarts goed gerepareerd. Daarnaast heb ik ook mijn tanden laten bleken. Eerst een bitje laten maken dat was echt in no-time gebeurd en ik had snel de kit in huis om te beginnen. Zag snel resultaat, mede dankzij de goede instructies die ik had meegekregen. Wat mij betreft een aanrader!
Mijn dochter was eindelijk van haar angst voor tandartsen af, dankzij de kindertandarts in Rotterdam. Dus met het hele gezin ingeschreven bij de deze praktijk. Door 2 verschillende tandartsen geholpen, beiden erg hardhandig en de 2e keer door een dame behandeld die ronduit onbeschoft was. Mijn man en ik stonden helemaal flabbergasted buiten en mijn dochter had haar angst voor de tandarts weer terug. Nooit meer hier naartoe!
Wat een fijne tandartsenprakijk. Mondhygenieste Manouska doet het super en ben er blij dat tandarts Beatriz mij heeft aanbevolen om naar haar toe te gaan. Ik was terughouden om naar de tandarts te gaan wegens corona maar ik voelde mij heel op mijn gemakt, ze hebben hier alles goed onder controle. Dank je wel Beatriz en Manouska!
Eindelijk een goede tandarts in de regio. Moderne uitstraling en state of the art appartauur en een vriendelijke en kundig team. Ook mijn kinderen gaan nu graag naar tandarts Beatriz Vera.
Heel erg geschrokken na behandeling erg met omzet bezig !!! Overal worden foto s van gemaakt , terwijl er al foto s waren . Kinderen nog nooit problemen met de tandarts gehad , maar toen we daar vandaan kwamen wilde ze niet meer terug :
Voor iemand die niet houd van de tandarts, is het echt een aanrader ze nemen de tijd leggen uit wat ze gaan doen enz. Echt een top team
Prima tandarts! Mooie praktijk met prettige mensen. Adequaat geholpen, zowel bij tandarts als mondhygiënist. En werkt stipt op tijd!
Fijne rustige tandarts, werkt heel secuur. Ook de assistente heel bekwaam. Blij met deze tandarts
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid