facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk Horizon

Tandartspraktijk Horizon

Info

Woont of werkt u in Spijkenisse of omgeving en zoekt u een tandartsenpraktijk in Spijkenisse waar persoonlijke zorg voorop staat in een goed bereikbare omgeving in Spijkenisse? U bent dan bij ons aan het juiste adres!

Geschiedenis

Tandartspraktijk Horizon neemt nieuwe patiënten aan. U bent van harte welkom.

Wij zijn rolstoelvriendelijke praktijk. Binnenshuis is alles gelijkvloers zonder lastige drempels of andere obstakels.



"Wij zijn een algemene tandartspraktijk met een zeer breed tandheelkundig aanbod."
Adres: Salamanderveen, 3205TC Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 – 634 393
Stad: Spijkenisse
Route: Salamanderveen
Postcode: 3205TC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: M Jabari tandarts, Tandartspraktijk Antanaus Spijkenisse, Antanaus tandarts, Mondzorg - Spijkenisse, Mondhygiënist Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandarts Correia Tandarts Correia 2 km Heeft me meer tandproblemen bezorgd Bedankt voor de ongelofelijke pijn
Tandarts Theems Tandarts Theems 3 km Super fijne tandarts hij is heel relax en stelt je zeer op je gemak. Heb nog nooit zo...
Tandartspraktijk E. van de Merwe Tandartspraktijk E. van de Merwe 3 km Schone, moderne praktijk. Van de Merwe doet wat hij moet doen en goed. Vriendelijke a...
Recensies
Na een paar negatieve ervaringen te hebben gelezen, bij dezen een positieve review van mijn kant. Een heel goede tandarts die voor mij steeds de beste oplossingen bedenkt. Hij gaat heel kundig te werk, plus er hangt een informele sfeer, wat ik super belangrijk vind bij een tandarts!!
Ik heb een zeer positieve ervaring met deze tandartspraktijk in Spijkenisse gehad, een erg prettige en deskundige tandarts en het team was vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze tandarts goed aan.
Professioneel, betrouwbaar en zeer aardig. Mij behandeling verliep probleemloos. Top tandarts praktijk!
Een zeer slechte ervaring, ik ging zoals gewoonlijk naar de jaarlijkse controle, ik deed een tandenpoetsbeurt die slechts 15 minuten duurde zonder daarna veel effect te zien. De meneer die de poetsbeurt deed gaf mij ook aan dat ik 3 gaatjes in mijn gebit moet doen. Ik kwam op de dag van de aangegeven afspraak en alles was heel snel geregeld. Ik heb daar nog steeds pijn, ik kan niet eens mijn tanden poetsen omdat ik veel pijn heb. Er zijn daar meer dokters, misschien zijn ze beter.
Ik ben zeer blij met tandarts Jabari en zijn assistenten zijn zeer professioneel en vriendelijke.
Geweldige tandarts, erg vriendelijk en weet wat hij doet.
Ben op zaterdag j.l door vreselijke pijn doorverwezen door tandartsen centrum de Akkers met een snelgroeiende abces om mijn ontstoken verstandskies. Het was een noodsituatie en dacht bij een nood tandarts terecht te zijn gekomen. Eenmaal daar aangekomen werd er 1 minuut in mijn mond gekeken, een foto gemaakt, geconstateerd dat het ontstoken was duh ipv hulp kreeg ik een verwijskaart én recept pijnstillers en antibiotica wat ik thuis al had liggenmee kosten voor deze 5 minuten 118,- meteen contant betalen. De pijn was niet verdwenen, ik was niet geholpen aan mijn kies, noch het ontstoken tandvlees er om heen. Bizar. Dit eens en nooit meer. Dit is géén nood tandarts. Misschien een aardige tandarts maar daar koop ik niks voor. Ik had beter meteen naar het Erasmus kunnen gaan waar ik voor hetzelfde geld tussen de 100 en 250,- meteen zou worden geholpen aan mijn pijn euvel. :-, Ik heb nog steeds last maar zal moeten wachten tot de volgende maand. aangezien dit grapje mij al té veel heeft gekost.
Een super fijne tandarts, is heel erg lief voor mijn 2 jarige zoontje. Denkt ook mee hoe het in ons voordeel is kwa kosten enz.
Hele fijne tandartspraktijk, personeel is professioneel en vriendelijk, behandeling ging helemaal goed. Gaan net dat kleine stapje verder om je goed te helpen!
Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe tandarts. Hij is heel erg vriendelijk en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid