facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk De Stoep

Tandartspraktijk De Stoep

Info

De tandarts en het team van Tandartspraktijk De Stoep bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit.

Geschiedenis

De tandarts en het team van Tandartspraktijk De Stoep bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk Tandartspraktijk De Stoep. Onze praktijk bestaat sinds 2016. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartspraktijk De Stoep verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Adres: Krommestoep 1A, 3361 CH Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 410 130
Stad: Sliedrecht
Route: Krommestoep 1A
Postcode: 3361 CH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandartsen Sliedrecht, Tandarts Carabelli Sliedrecht, Mondzorg Viskil, Mondhygiënist Sliedrecht, Spoed Tandarts Sliedrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gebitskliniek De Gebitskliniek 486 meter Uitstekende kliniek die luistert naar zijn patiënten.
Mondzorg Sliedrecht Mondzorg Sliedrecht 625 meter goed geregeld, en ik werd fijn geholpen.
Recensies
Prettige sporthal die goed onderhouden wordt.
Altijd vakkundig en vriendelijk geholpen! Personeel : zijn vriendelijk en gewoon top!
Na bij Tom wegens de omstandigheden weg geweest te zijn. Nu terug naar enkele jaren. En echt, zo'n top tandarts. Vriendelijk, werkt snel en netjes, weinig pijn.
Heel erg leuk om ''Kom aan Tafel '' hier aan te treffen, maar nog niet op volle sterkte. Maar het ijs was heerlijk .
Mooie plaats om korfbalwedstrijden van Merwede/Multiplaat te kunnen kijken. Binnenkort is het inpandige restaurant geopend zodat je er ook terecht kunt voor een uitgedreid diner.
Mooie sporthal.
Heerlijk ijs bij kom aan tafel " de ijssalon"
Sinterklaas feest gehad erg leuk opgezet! En dat allemaal vrijwillig. Mijn complimenten!!
Goede en vakkundige tandarts en aardig en vriendelijk personeel.denken mee wat de beste behandeling is voor jouw .houden rekening mee met wat jij niet prettig vind.en wat ook prettig is.hij neem alletijd voor je behandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid