facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk De Groene Hoek

Info

Tandartspraktijk De Groene Hoek biedt een volledig overzicht van, algemene- , esthetische- , prothetische- , endodontische tandheelkunde, kindertandheelkunde, implantologie, injectables (Botox & Fillers) en mondzorg.

Geschiedenis

Uw gebit is een kostbaar bezit. U heeft het niet alleen nodig om te eten, maar ook om te praten en te lachen. Een mooi en goed verzorgd gebit is een blikvanger en het is bewezen dat het ook uw levensduur verlengt.

Dankzij het enthousiasme en de dynamische instelling van ons team zullen wij ervoor zorgen dat u met een mooie maar vooral ook een gezonde lach door het leven gaat. Binnen ons praktijk verzorgen wij alle reguliere tandheelkundige behandelingen.

Tandartspraktijk De Groene Hoek biedt een volledig overzicht van algemene-, esthetische- , prothetische-, endodontische- en kindertandheelkunde, waardoor die brede lach weer dichterbij komt. Dit alles in een prettige en hygiënische praktijk die van moderne apparaturen is voorzien.

DAARNAAST STAAN WIJ KLAAR VOOR DE ANGSTIGE PATIËNTEN. DOOR ONZE WERKWIJZE ZULLEN DE ANGSTIGE PATIËNTEN UITEINDELIJK HUN ONNODIGE ANGST OVERWINNEN. EEN GOEDE VOORBEREIDING, EEN HELDERE UITLEG EN EXTRA TIJD EN AANDACHT DOEN WONDEREN.

Twijfelt u wel eens aan uw gebit of zoekt u een nieuwe tandarts, maak dan een afspraak met ons voor een consult! N.B. Behandeling ook op zaterdagen (tussen 11:00-14:00 uur) mogelijk!



"Wij staan klaar voor de angstige patiënten. N.B. Behandeling ook mogelijk op de zaterdagen."
Adres: Laan van Magisch Realisme 226, 3059 WB Rotterdam
Telefoonnummer: 0102222657
Stad: Rotterdam
Route: Laan van Magisch Realisme 226
Postcode: 3059 WB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Tandartspraktijk Krimpen aan de Lek, Tandartspraktijk Rotterdam, De Groene Hoek Maassluis, Tandartspraktijk De Groene Hoek vacatures, Tandarts nesselande krimpen aan de lek, De Groene tandarts, Endodontoloog Rotterdam, Flapoperatie Rotterdam
Recensies
Ik ben heel tevreden over tandarts Khan. Ik heb een ongeval gehad en hij doet werkelijk alles om een akkoordverklaring van de verzekeraar te krijgen en die zijn echt niet makkelijk maar toch blijft hij vriendelijk en geduldig en het keer op keer proberen om het toch op een akkoord te krijgen
Alles aan deze praktijk is top. Ik beleef absoluut geen plezier aan naar de tandarts gaan, maar ik kan met een gerust hart op de stoel gaan zitten. Zelf heb ik Margot Benneheij als tandarts en zij is heel kundig en vriendelijk. Omdat ik de tandarts best spannend vind houdt zij ontzettend goed rekening met mij, wat gewoon super prettig is. Daarnaast vind ik het herinneringssysteem op email voor afspraken heel goed en wordt je altijd snel te woord gestaan als je naar de praktijk belt. Al met al dikke 10!
Mijn vorige tandarts gaat met pensioen dus het was tijd voor een nieuwe. Prima keuze gemaakt. Veel aandacht en zorg.
Mijn tandart Vildan. Zeer deskundig. Het is heel praktisch. Ik kan Turks met hem praten. Ik laat de tandarts altijd blij met hem achter. Ik kom altijd naar hem toe om te kijken. Ik ga 55 km, maar het is het waard.
Deze meneer Khan is de Beste tandarts! Ik Ben enige tijd geleden special terug naar Nederland gevlogen Om Weer behandeld the Worden door hem. Ik heb n slecht gebit en Kan geen verdoving verdragen, wat t lastig maakt voor mij, maar ook de tandarts. Deze heer is zo kalm en weet met minieme pijn n goed resultaat te leveren, wat niet zo is bij de duurste tandartsen hier. Door COVID nu op andere tandartsen aangewezen, en ze doen echt Hun best, maar Al's ik Weer naar dhr Khan Kan Zou ik dat veel liever doen. Daarom begrijp ik De slechte recencies niet.5 stars! Meneer Khan: GA zo door en nevermind the trolls!
Dit is een erg goede tandarts. Ik ben 17 jaar militair geweest en had daar bijna ieder jaar een andere tandarts. Ik heb toen de overstap gemaakt naar een andere werkgever. Toen moest ik een eigen tandarts zoeken en werd mij de groene hoek aangeraden. Ik word behandeld door dhr Kahn. Deze tandarts is erg fijn in omgang, super vriendelijk, hij legt altijd alles goed uit en is erg goed. Hij heeft in 10 jaar tijd nu 2 gaatjes gevuld, een kies getrokken en 1 wortelkanaalbehandeling moeten doen. Dat heeft hij altijd goed gedaan en heb nadien nooit meer last gehad. Door hem ben ik niet meer zenuwachtig als ik naar de tandarts moet. Al met al een fijne praktijk.
Prima praktijk,zeer kundig. Kwam hier terecht omdat onze vorige tandarts ertegen zeer hoge kosten,bruggen enzoeen puinhoop van gemaakt had,met ook nog eens veel pijn. Mijn vrouw heeft altijd angst gehad voor de tandarts door slechte ervaring met de schooltandarts. Dr.Kahn verteld precies wat hij gaat doen voor en tijdens de behandeling en doet dan heel zachtaardig wat nodig is. Ook wanneer men door een van de andere tandartsen geholpen wordt is dit zo. Gelukkig nu hier bij de Groene Hoek onder behandeling,geweldig. Wij kunnen iedereen deze geweldige tandartspraktijk aanraden.
Hele fijne praktijk. Intussen door verschillende tandartsen geholpen, allemaal even vriendelijk en kundig. In het bijzonder tandarts Calin Bradea die mij afgelopen 2 keer met een wortelkanaal behandeling heel goed en prettig heeft geholpen, hartelijk dank!
Supertevreden over deze tandartspraktijk. Met name Eefje Westerling die mij erg goed geholpen heeft na het overstappen van een tandarts waar ik mij al jaren niet op mijn gemak voelde. Had dit veel eerder moeten doen! Deskundige tandartsen en er is ruimte voor overleg en duidelijkheid vóór de behandeling en meestal kun je ook snel terecht.
Pas op met het verstrekken van info. Hier weet men NIET wat privacy is. Zonder uw toestemming worden uw gegevens gedeeld met derden. Bovendien "moest" ik naar naar mondhygiënist, kosten € 400,00. Nieuwe tandarts gezocht....kosten mondhygiënist: € 86,00 Dus niet alleen onbetrouwbaar, óók een oplichter!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tandartspraktijk De Groene Hoek.

Rotterdam tandenbleekservice

openingstijden, locatie, vervoer. Laan van Magisch Realisme 226 rotterdam beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tandartspraktijk De Groene Hoek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tandartspraktijk De Groene Hoek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tandartspraktijk De Groene Hoek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MCD Makeup MCD Makeup 231 meter Makeup for thoose occasions Brides Graduation Night and Day makeup Sweet Fifteen Als...
Miss Bee Lifestyle Miss Bee Lifestyle 334 meter Beauty, Health & Lifestyle
Rangenie Rangenie 824 meter Loopt je leven even niet zoals je graag zou willen, dan is Rangenie absoluut de pers...
Pretty Nails Paula Pretty Nails Paula 830 meter ● Paznokcie przedłużane, hybrydowe, ręcznie malowane wzorki �� ● Keratynowe pro...
By Kelsha By Kelsha 2 km Ik heb de 24 k gold elixer een tijdje geleden gekocht. Ben super erg tevreden mij mak...
Diana Verkaart Voetverzorging Diana Verkaart Voetverzorging 2 km Fijne behandeling, goede adviezen
Organic Living Company NL Organic Living Company NL 2 km Verzorgingsproducten 100% organisch en chemicaliën vrij
Beauty-Beach Beauty-Beach 2 km Altijd zeer tevreden.
Beauty Centre Anke Beauty Centre Anke 2 km In het begin was ik tevreden en zag ik resultaat na de behandelingen. Na een tijdje w...
Rinisha Rinisha 2 km Voor professionele pedicure Exclusieve gelegenheidskleding en mooie avondjurken Veg...
Brow Queen Rotterdam Brow Queen Rotterdam 2 km Phibrows - Powderbrows - Skin treatments
Wellness Academie Rotterdam Wellness Academie Rotterdam 2 km Wellness Academie is belangrijkste opleidingsverstrekker van de Benelux voor de Welln...
Your Skincare Your Skincare 2 km • Huidverbetering • Huidverjonging • Huidproblemen • Manicure • Pedicure • CND Shel...
Be Beauty Amaryllis Be Beauty Amaryllis 3 km Voor de prijs die men aanrekent voor een pedicure, had ik hogere verwachtingen. Lakk...
Samirabeautysalon Samirabeautysalon 3 km Prima service van Samira. Zij neemt alle tijd voor je. Hier kan je terecht voor nagel...
Beauty and Bijoux Beauty and Bijoux 3 km Op deze pagina krijgt u informatie over de producten die bij mij te bestellen zijn Ui...
Wax wax Wax wax 3 km wax, depilacja twardym i miękim woskiem
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid