facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk De Friese Meren

Tandartspraktijk De Friese Meren

Info

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt.

Adres: Lytse Side 3A, 8561 AX Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514603839
ln.stradnatneremeseirfed@ofni
Stad: Balk
Route: Lytse Side 3A
Postcode: 8561 AX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tandarts balk, tandarts balk oostburg, dental center balk, tandarts balk ijzendijke
Recensies
mondhygiëniste laat een randje zitten, waar ik mijn tong aan open haal. Wanneer ik terug kom om het te laten verwijderen moet ik daarvoor betalen?! Super slecht natuurlijk. Zij levert slecht werk en ik moet dat betalen. Argument: had te lang gewacht met terugkomen. Maar zij konden niet eerder.
Eindelijk een tand technicus prothese die weet waar die mee bezig is , zo blij
Hele prettig tandartspraktijk. Ik heb al sinds mijn jeugd enorme angst om te gaan, met alle gevolgen van dien. Nu iets meer dan een jaar verder is mijn gebit gezond, sterk en weer mooi. Er wordt de tijd genomen voor je en naar je geluisterd. Zeker als je wat angstig bent kan ik Felix en zijn team van harte aanbevelen!
Uitgebreid de tijd genomen, altijd zeer begripvol, voorzichtig en professioneel.
Erg tevreden ben ik over de zenuwbehandeling. Kon er dezelfde dag nog terecht voor acute klachten en dat was super. Deskundig geholpen uitvoerige uitleg en erg plezierig pijnloosbehandeld. Bij deze tandartsassistente is het geen lente maar zomer. De nieuwe praktijk is ook een fijne omgeving met fijne mensen. Ik ben zeer tevreden.
Bedankt Frouwkje,super ik heb er helemaal geen last meer van
Goeie service en leuke mensen altijd en Felix is topper rustig neemt tijd voor je is niet gehaast en is heel fijn mee te praten en te laten controleren En doet het goed Mvg Geert
Moderne, vriendelijke, hygiënische en professionele tandartspraktijk. Luisteren goed naar je. Afspraken maken gaat makkelijk.
Dank voor het ontspannen ondergaan van de behandeling. Aeer profesioneel en uiterst correct. Jullie verdienen een pluim !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid