facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tandartspraktijk CML van Hasselt

Tandartspraktijk CML van Hasselt

Info

Welkom op onze pagina, deze is bedoeld om u informatie te verschaffen over nieuwe ontwikkelingen binnen onze praktijk.



"Bij tandartspraktijk ben je thuis , het is een echte dorpspraktijk , waar je gekend en herkend wordt .Wij hebben nauwelijks wachttijden en een intern tandtechnisch lab tbv kleine reparaties aan protheses"
Adres: Molenstraat 170, 4881 GG Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 076-5974357
Stad: Zundert
Route: Molenstraat 170
Postcode: 4881 GG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Klantenvertellen tandartspraktijk zundert, Dental Clinics Hasselt, K Iatridis, Tandarts van Oers Klundert, Tandarts Etten-Leur
Recensies
Slecht bereikbaar. Zeker 60 min in de wacht gestaan om alleen maar gegevens te laten verwijderen. Omdat ze mij blijven bellen voor afspraken van mijn moeder. Uiteindelijk maar opgegeven. Niet meer mijn probleem. Blokkeer het nummer gewoon.
Fijne tandartspraktijk! Er is ruimte vrijgemaakt zodat ik met kiespijn toch nog even langs kon komen. De tandarts heeft veel kennis en kunde in huis waardoor hij op een juiste manier handelt. Daarnaast ben ik ook erg gerustgesteld tijdens mijn behandeling door zowel de tandarts als de assistent. Kortom een fijne ervaring!!
Helaas alleen maar slechte ervaringen met deze tandartspraktijk sinds tandarts Ong er werkt. Ik ga er noodgedwongen weg en raadt iedereen af om bij deze tandartspraktijk patiënt te worden. Het medisch advies is gebaseerd op hoeveel er aan je verdiend kan worden. Het liefst laten ze je zo vaak mogelijk langskomen en ze pushen hier ook heel erg in.
Uitstekende tandzorg. Zeer vriendelijk, luisterend oor, perfekt nazorg. In de praktijk kan ook gelachen worden. Zondermeer aantebevelen
HET IS EEN OPLICHTINGSPRAKTIJK!! Tandarts Ong weigert patiënten door te sturen naar de kaakchirurg en geeft aan alles zelf te kunnen. NIET HIERIN TRAPPEN!! Er worden problemen in je mond gecreëerd zodat je terug moet komen en de tandarts stuurt je niet door zodat het geld in zijn zak gaat. Ben gewaarschuwd!!
Netjes, zeer tevreden, duidelijke uitleg over behandeling en bijbehorende kosten. Goede samenwerking onderling met mondhygiëniste en prothetieker. Alles werd duidelijk uitgelegd en het resultaat was boven verwachting en zeker niet duur! Thx
Bedroevend slechte tandartsenpraktijk waar ze vooral bezig zijn met het vullen van de zakken. Als je niet allerlei onderzoeken mee wil werken, bellen ze de controle af omdat er dan te weinig wordt verdiend. Daar komen vervolgens allerlei lachwekkende smoesjes over, maar je bent hier alleen welkom als je blind instemt met allerlei onnodig extra en duur onderzoek. Zeg je daar nee tegen, dan mag je niet op controle komen. Een schandalig bedroevende commerciële winkel is dit. Dit zijn geen artsen, maar zakkenvullers.
Superfijne mensen. Ben doodsbang voor de tandarts en het bleek nergens voor nodig. Iedereen geduldig, aardig en meelevend!
Super goede hulp , Goede uitleg en snel geholpen ! Vriendelijk personeel !!
Correcte, vriendelijke en professionele behandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid